Apple a lansat watchOS 3.1.3 pentru Apple Watch. Iată noutățile

0
677

Alături de iOS 10.2.1 și macOS 10.12.3, compania Apple a lansat luni seară și versiunea finală de watchOS 3.1.3. Testată încă din luna decembrie, watchOS 3.1.3 este o actualizare care succede watchOS 3.1.1, o versiune foarte problematică a sistemului de operare ce a fost retrasă la scurt timp după lansare.

watchOS 3.1.3 Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, watchOS 3.1.3 include multiple îmbunătățiri și corecturi de erori. Dezvoltatorii care au testat actualizarea nu au descoperit noutăți importante în watchOS 3.1.3 (comparativ cu watchOS 3.1.1), însă dacă ne gândim că actuala versiune publică este watchOS 3.1, atunci noutățile aduse de noua actualizare sunt semnificative.

La fel ca și watchOS 3.1.1, în watchOS 3.1.3 cele importante schimbări se observă la nivelul caracterelor emoji, care, la fel ca și în iOS 10.2, au un nou design atractiv, care dezvăluie și mai multe detalii. În plus, au fost adăugate peste 100 de noi caractere emoji care includ noi chipuri, alimente, animale, sporturi și profesii.

În plus, watchOS 3.1.3 mai vine și cu următoarele (notițele lansării watchOS 3.1.1):

  • Corectează o problemă care putea să împiedice afișarea numelor contactelor în aplicația Mesaje și în notificările acesteia;
  • Corectează o problemă care putea să afecteze posibilitatea de a răspunde la notificări;
  • Soluționează o problemă care putea să împiedice actualizarea complicației Bursa pe cadranul de ceas;
  • Corectează o problemă care putea să împiedice afișarea inelelor Activitate pe cadranele de ceas Activitate;
  • Corectează o problemă care împiedica afișarea discurilor gradate pe cadranele de ceas analogice după schimbarea unității de măsură a temperaturi in aplicația Vremea;
  • Soluționează o problemă din cauza căreia aplicația Hărți putea să rămână deschisă după încheierea navigației;
  • Soluționează o problemă care putea să cauzeze unei date incorecte la vizualizarea lunii aplicația Calendar.

Desigur, având în vedere faptul că watchOS 3.1.1 a reușit contraperformanța de a bloca multe dintre dispozitivele Apple Watch Series 2 de pe care s-a încercat efectuarea actualizării, este important de specificat că noul watchOS 3.1.1 nu mai vine cu erorile care au cauzat acele probleme (mai multe detalii aici), deci poate fi descărcat și instalat în deplină siguranță de către toți utilizatorii (sau cel puțin așa sperăm…).

Actualizarea la watchOS 3.1.3 le este, așadar, recomandată tuturor posesorilor de Apple Watch (indiferent de model) și poate fi efectuată numai prin intermediul aplicației Watch, de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 10 (sau ulterior) instalat. Mai multe detalii despre cum îți poți actualiza ceasul la cea mai recentă versiune de watchOS sunt disponibile în cadrul tutorialului către care face trimitere linkul de mai jos:

watchOS 3.1.3 succede watchOS 3.1 și watchOS 3.1.1, două actualizări mai curând minore aduse sistemului de operare pentru ceas. watchOS 3.1 venea cu câteva caracteristici noi în Mesaje și o sumedenie de îmbunătățiri, în timp ce watchOS 3.1.1 a adus caracteristicile enunțate mai sus și probleme grave ce au impus retragerea sa definitivă.

Alături de watchOS 3.1.3, Apple a mai lansat luni seară și versiunile finale de macOS 10.12.3iOS 10.2.1 și tvOS 10.1.1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.