watchOS 3.1.3 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

0
462

Odată cu iOS 10.2.1 beta 3, compania Apple a publicat și cea de-a doua actualizare a watchOS 3.1.3. watchOS 3.1.3 beta 2 sosește, deci, la aproximativ trei săptămâni distanță de prima versiune beta.

Apple susține că watchOS 3.1.3 beta 2 introduce corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității, fără a menționa eventuala existență a unor funcționalități noi – dacă vor fi descoperite, noi vă vom anunța. Având în vedere și prima versiune beta, noi tindem să credem că watchOS 3.1.3 nu vine cu cine știe ce surprize și că este concentrată pe reintroducerea funcționalităților din watchOS 3.1.1 – câteva sute de caractere emoji noi sau actualizate, corecturi de erori și îmbunătățiri -, într-o formă care să nu mai strice ceasurile compatibile.

watchOS 3.1.3 beta 2 build 14S959 poate fi descărcat gratuit de către dezvoltatorii înscriși în programul Dezvoltator Apple, însă numai cu condiția să aibă instalat pe iPhone iOS 10. Aplicația Watch pentru iPhone este necesară în procesul de actualizare, deoarece de aici va trebui să accesezi General>Actualizări software pentru a descărca și instala noua versiune a sistemului de operare. De asemenea, necesar pentru a avea watchOS 3.1.3 beta 1 pe Apple Watch este ca ceasul să aibă minumum 50% baterie, să fie conectat la o sursă de alimentare și să fie în aproprierea dispozitivului iPhone cu care este asociat.

watchOS 3.1.3 succede watchOS 3.1 și watchOS 3.1.1, două actualizări mai curând minore aduse sistemului de operare pentru ceas. watchOS 3.1 venea cu câteva caracteristici noi în Mesaje și o sumedenie de îmbunătățiri, în timp ce watchOS 3.1.1 a adus noi caractere emoji și câteva corecturi de erori și îmbunătățiri. watchOS 3.1.1 nu mai este disponibil la ora actuală pentru utilizatori întrucât foarte mulți posesori de Apple Watch Series 2 au întâmpinat probleme în timpul actualizării, rămănând din cauza ei cu ceasurile blocate și imposibil de utilizat (mai multe detalii aici).

Data lansării versiunii finale de watchOS 3.1.3 este necunoscută la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă atât pe Apple Watch, cât și pe Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 3.1.3 beta 2 și ai descoperit alte noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.