Apple a lansat iOS 10.2.1 beta 2 pentru iPhone și iPad

0
1096

iOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru iPhone și iPad. Noua actualizare adresată dezvoltatorilor sosește la o săptămână distanță de iOS 10.2.1 beta 1 și la 8 zile distanță de versiunea finală a iOS 10.2.

iOS 10.2.1 este o actualizare de tipul 10.x.1, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării Apple menționează că iOS 10.2.1 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”, iar în prima versiune beta nu au fost descoperite funcționalități noi. Totuși, dacă dezvoltatorii vor semnala apariția unor modificări sesizabile în sistemul de operare, vă vom anunța printr-o actualizare adusă acestui articol.

iOS 10.2.1 beta 1 are numărul de build 14D15 și poate fi momentan instalat de către toți dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul sistemului de actualizare al iOS (dacă au deja profilul de dezvoltator instalat pe iPhone-ul sau iPad-ul pe care doresc să testeze noua actualizare), cât și prin intermediul portalului Apple Developer Center. O versiune beta publică 2 a iOS 10.2.1 nu este deocamdată disponibilă, dar ea va sosi cel mai probabil până mâine seară.

Descărcarea iOS 10.2.1 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 10, respectiv iPhone 5 (și modelele mai recente), iPad 4, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Lansată pe 11 decembrie în variantă finală, iOS 10.2 era cea de-a doua actualizare majoră adusă de către Apple sistemului de operare iOS 10 pe care l-a lansat la jumătatea lunii septembrie. iOS 10.2 venea cu o mulțime de corecturi de erori și caracteristici noi, printre care se numărau peste 100 de caractere emoji noi și actualizate, o nouă aplicație TV, noi efecte de ecran pentru Mesaje, îmbunătățiri în Muzică și nu doar. Mai multe detalii despre noutățile aduse de iOS 10.2 sunt disponibile aici.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.2.1 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată undeva la începutul anului viitor.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.2.1 beta 2 pe iPhone sau iPad, și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.