S-a lansat Minecraft pentru Apple TV

0
502

Prezentat în cadrul conferinței Apple din luna octombrie, popularul joc de explorare și meșteșug Minecraft a fost lansat pe App Store România într-o versiune special gândită pentru generația a 4-a de Apple TV.

Noul joc pentru Apple TV este foarte similar cu fiecare versiune de Minecraft disponibilă pe App Store și nu doar, deci îi va transpune pe utilizatori în interfața pixelată și le va cere să exploreze lumea generată aleatoriu. În plus, la fel ca și în versiunea pentru mobil și desktop, utilizatorii au la dispoziție numeroase instrumente cu care pot personaliza lumea în care se află, pentru a construi case și alte clădiri, lucra pământul și apăra de inamici.

Conform celor de la Mojang, Minecraft pentru tvOS sosește cu șapte piese de DLC, inclusiv pachetele de piele Holiday 2015, Town Folk și City Folk, precum și alte suplimente disponibile pentru o perioadă limitată de timp pentru utilizatori.

Tocmai ce am lansat Minecraft pentru cutiile negre subțiri. Și, pentru o perioadă limitată de timp, el vine cu șapte piese din minunatul DLC, oferindu-ți ocazia de a personaliza distracția după bunul tău plac. Minecraft: Apple TV Edition include momentan pachetele de piele Holiday 2015, Town Folk ș City Folk, precum și mash-upurile Plastic, Natural, Cartoon și Festive 2016. Costă 19,99€ și se lansează în toate regiunile pe măsură ce scriu.

Mojang anunță că noul joc pentru Apple TV include toate caracteristicile cuprinse în actualizarea Ender pe care Minecraft pentru iOS și desktop a primit-o la începutul acestei săptămâni și despre care puteți citi mai multe pe blogul lor.

Prețul jocului Minecraft: Apple TV Edition este de 19,99€ și poate fi instalat pe toate dispozitivele cu tvOS 10.0 sau ulterior instalat. Dimensiunea jocului este de 237 MB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.