Alături de iOS 10.1 și macOS 10.12.1, compania Apple a lansat luni seară și versiunea finală de watchOS 3.1. Testată încă de pe 21 septembrie și trecând prin doar trei versiuni beta, watchOS 3.1 reprezintă prima actualizare majoră adusă watchOS 3 de la lansarea acesteia.

watchOS 3.1 Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, watchOS 3.1 include multiple corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor și corecturi de erori.

După cum au sesizat și dezvoltatorii care au încercat această versiune a sistemului de operare pe ceasurile lor încă de la lansarea ei, aceasta este axată în special pe înlăturarea erorilor apărute odată cu watchOS 3 și mai puțin pe implementarea unor caracteristici noi.

Toate noutățile din watchOS 3.1 sunt următoarele:

  • O opțiune nouă de reluare a efectelor de balon și ecran complet din Mesaje
  • Redă efectele din Mesaje și cu opțiunea Reducere Mișcare activată
  • Corectează o eroare care putea făcea ca notificarea finalizării temporizatorului să apară de două ori
  • Rezolvă o problemă care putea opri un Apple Watch Series 2 de la alimentarea completă
  • Rezolvă o problemă care putea făcea ca inelele de activitate să dispară de pe cadran
  • Corectează o eroare care oprea afișarea opțiunilor Force Touch în unele aplicații de la terți.

Actualizarea la watchOS 3.1 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple Watch (indiferent de model) și poate fi efectuată numai prin intermediul aplicației Watch, de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 10 (sau ulterior) instalat. Mai multe detalii despre cum îți poți actualiza ceasul la cea mai recentă versiune de watchOS sunt disponibile în cadrul tutorialului către care face trimitere linkul de mai jos:

Lansat pe 13 septembrie în variantă finală, watchOS 3 este cea de-a doua actualizare majoră adusă de Apple sistemului de operare pentru Apple Watch, o actualizare care introduce îmbunătățiri pentru caracteristicile de fitness și sănătate (inclusiv o aplicație Respirație și caracteristica „SOS”), câteva aplicații noi, mai multe cadrane, un dock complet nou și sporuri majore de performanță grație actualizării în timp real a aplicațiilor favorite.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.