iOS 10.2.1 beta 3 și iOS 10.2.1 public beta 3 au fost lansate de Apple

6
1110

iOS 10.2.1 beta 3 și iOS 10.2.1 public beta 3 au fost lansate de către Apple pentru iPhone și iPad. Noua actualizare adresată dezvoltatorilor și utilizatorilor sosește la o lună distanță de iOS 10.2.1 beta 1 și la trei săptămâni de iOS 10.2.1 beta 2.

iOS 10.2.1 este o actualizare de tipul 10.x.1, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării Apple menționează că iOS 10.2.1 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”, iar în primele două versiuni beta nu au fost descoperite caracteristici semnificative. Totuși, dacă dezvoltatorii vor semnala apariția unor modificări sesizabile în sistemul de operare, vă vom anunța printr-o actualizare adusă acestui articol.

Actualizarea la iOS 10.2.1 beta 3 / public beta 3 are numărul de build 14D23 și le este recomandată tuturor dezvoltatorilor de aplicații și utilizatorilor care au instalat deja iOS 10.2.1. Aceasta poate fi efectuată prin intermediul sistemului de actualizare al iOS (dacă profilul de dezvoltator/utilizator este deja instalat pe iPhone-ul sau iPad-ul pe care se dorește testarea noii actualizări). Cei care nu au profilul instalat vor trebui mai întâi să îl descarce de pe Apple Developer Center (doar în cazul dezvoltatorilor) sau de pe Apple Software Beta (în cazul utilizatorilor, mai multe detalii sunt aici).

Descărcarea iOS 10.2.1 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 10, respectiv iPhone 5 (și modelele mai recente), iPad 4, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Lansată pe 11 decembrie în variantă finală, iOS 10.2 era cea de-a doua actualizare majoră adusă de către Apple sistemului de operare iOS 10 pe care l-a lansat la jumătatea lunii septembrie. iOS 10.2 venea cu o mulțime de corecturi de erori și caracteristici noi, printre care se numărau peste 100 de caractere emoji noi și actualizate, o nouă aplicație TV, noi efecte de ecran pentru Mesaje, îmbunătățiri în Muzică și nu doar. Mai multe detalii despre noutățile aduse de iOS 10.2 sunt disponibile aici.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.2.1 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată undeva la începutul anului viitor.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.2.1 beta 3 / public beta 3 pe iPhone sau iPad, și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

6 COMENTARII

    • Din păcate un răspuns cert la această întrebare nu vă pot oferi, însă se poate ca săptămâna viitoare sau peste două săptămâni ea să fie disponibilă în variantă finală.

  1. Am o preblema cu Iphone 5s. Am pe el ios 8.4.1 si am incercat prin itunes sa ii fac upgrade. De fiecare daca cand incercam imi dadea ” A survenit o eroare(nr erorii)”. Am incercat de o gramada de ori. Si imi apareau erori diferite. (3149,2005,17,9) Nu mai stiu ce sa ii fac..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.