Apple a lansat watchOS 3.1.1 pentru Apple Watch. Iată tot ce aduce nou

0
1052

Alături de iOS 10.2 și tvOS 10.1, compania Apple a lansat luni seară și versiunea finală de watchOS 3.1.1. Testată încă de pe 31 octombrie și trecând prin cinci versiuni beta, watchOS 3.1.1 este cea de-a doua actualizare adusă watchOS 3 de la lansarea acesteia din luna septembrie.

watchOS 3.1.1 Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, watchOS 3.1.1 include multiple îmbunătățiri și corecturi de erori, dar, după cum am văzut încă din perioada de testare, nu este lipsită nici de caracteristici noi.

Cele mai importante schimbări se observă în această actualizare la nivelul caracterelor emoji, care, la fel ca și în iOS 10.2, au un nou design atractiv, care dezvăluie și mai multe detalii. În plus, au fost adăugate peste 100 de noi caractere emoji care includ noi chipuri, alimente, animale, sporturi și profesii.

În plus, watchOS 3.1.1 mai vine și cu următoarele:

  • Corectează o problemă care putea să împiedice afișarea numelor contactelor în aplicația Mesaje și în notificările acesteia;
  • Corectează o problemă care putea să afecteze posibilitatea de a răspunde la notificări;
  • Soluționează o problemă care putea să împiedice actualizarea complicației Bursa pe cadranul de ceas;
  • Corectează o problemă care putea să împiedice afișarea inelelor Activitate pe cadranele de ceas Activitate;
  • Corectează o problemă care împiedica afișarea discurilor gradate pe cadranele de ceas analogice după schimbarea unității de măsură a temperaturi in aplicația Vremea;
  • Soluționează o problemă din cauza căreia aplicația Hărți putea să rămână deschisă după încheierea navigației;
  • Soluționează o problemă care putea să cauzeze unei date incorecte la vizualizarea lunii aplicația Calendar.

Actualizarea la watchOS 3.1.1 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple Watch (indiferent de model) și poate fi efectuată numai prin intermediul aplicației Watch, de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 10 (sau ulterior) instalat. Mai multe detalii despre cum îți poți actualiza ceasul la cea mai recentă versiune de watchOS sunt disponibile în cadrul tutorialului către care face trimitere linkul de mai jos:

Lansat pe 13 septembrie în variantă finală, watchOS 3 este cea de-a doua actualizare majoră adusă de Apple sistemului de operare pentru Apple Watch, o actualizare care introduce îmbunătățiri pentru caracteristicile de fitness și sănătate (inclusiv o aplicație Respirație și caracteristica „SOS”), câteva aplicații noi, mai multe cadrane, un dock complet nou și sporuri majore de performanță grație actualizării în timp real a aplicațiilor favorite.

Actualizare 14 decembrie, ora 09:10: Actualizarea watchOS 3.1.1 a fost retrasă de către Apple pe motiv că bloca unele dispozitive Apple Watch. Mai multe detalii aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.