Apple a lansat Apple TV Software 7.2.2 pentru Apple TV generatia 3

0
791

Odată cu versiunile finale de watchOS 3.1.1, iOS 10.2 și tvOS 10.1, Apple a mai lansat luni seară încă o actualizare destul de surprinzătoare. Deși părea că a încetat demult procesul de dezvoltare a software-ului pentru generațiile mai vechi de Apple TV,, se pare că acest lucru nu s-a întâmplat, Apple TV Software 7.2.2 (build 8015) fiind publicat în această seară. Apple TV Software 7.2.2 sosește la aproximativ un an distanță de Apple TV Software 7.2.1.

Procedând la fel ca și cu actualizările precedente, Apple nu a dezvăluit noutățile cuprinse în versiunea 7.2.2 a software-ului pentru Apple TV. Totuși, uitându-ne doar la numărul acestei versiuni putem să spunem cu o oarecare certitudine că ea vine doar să corecteze o problemă descoperită destul de târziu.

Problema în cauză ar putea fi chiar cea raportată la începutul lunii noiembrie de mulți utilizatori, care au descoperit dintr-o dată că Apple TV-urile lor (generațiile 2 și 3) nu mai afișează decât trei aplicații: Computere, Muzică și Configurări, fără a oferi posibilitatea de a le mai accesa pe toate celelalte (cum ar fi Netflix, YouTube, Poze, etc.). Potrivit utilizatorilor, schimbarea setărilor DNS și/sau a regiunii era o soluție de afișare a tuturor canalelor, însă nu definitivă. Or, Apple TV Software 7.2.2 ar trebui să preîntâmpine apariția acestei probleme pe toate Apple TV-urile din generația a 3-a.

În rest, este foarte puțin probabil ca această actualizare să mai fi venit cu orice altceva în afară de corectura de eroare, așa că nu trebuie să vă așteptați ca ea să facă cine știe ce modificări estetice în interfață sau să introducă funcționalități noi.

Chiar și așa, actualizarea la Apple TV Software 7.2.2 le este recomandată tuturor utilizatorilor de Apple TV generația a 3-a (doar acest model este compatibil; pentru generația a 4-a există tvOS 10.1). Pentru a o efectua va trebui să folosiți sistemul Actualizare software disponibil în Configurări > General > Actualizări software > Actualizare software > Descărcați și instalați.

Apple TV Software 7.2.2 succede versiunea 7.2, care a fost lansată pe 9 aprilie 2015 și a fost ultima actualizare majoră adusă acestui sistem de operare. Apple TV Software 7.2 venea cu mai multe corecturi de erori, îmbunătățiri, compatibilitate sporită cu Biblioteca foto iCloud și canalul HBO NOW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.