Pokemon GO pentru iPhone si iPad a primit o actualizare speciala de Sarbatori

0
350

Popularul joc bazat pe realitate augmentată ce a generat atât de multă isterie în ultimele luni, Pokemon GO, a fost actualizat marți dimineață cu o mulțime de Pokemoni cu totul noi pentru acest joc.

Începând de acum, utilizatorii de iPhone și iPad vor putea găsi în joc Pokemoni precum Togepi, Pichu și alți monștri de buzunar care au apărut inițial în edițiile Pokemon Gold și Pokemon Silver ale jocului (identitatea acestora din urmă nu a fost dezvăluită de către Niantic și Compania Pokemon pentru a crește suspansul utilizatorilor).

Noii Pokemoni vor putea fi colectați sub formă de ouă de la diferite PokeStopuri. Pentru a-i putea folosi, utilizatorii trebuie să parcurgă o anumită distanță având la ei dispozitivele iPhone cu jocul instalat.

Alături de Pokemonii mai sus menționați, Niantic și Compania Pokemon au dezvăluit că Pokemon GO mai are, pentru o perioadă limitată de timp, un Pokemon special. Este vorba despre un Pikachu ediție limitată de Sărbători, care poartă o pălărie festivă pentru acest sezon în care ne aflăm. Se pare că noul Pikachu de Sărbători este disponibil „în cantități mari” începând de acum și până pe 29 decembrie, ora României 21:00.

În plus, Niantic a anunțat că a încheiat parteneriate cu mai multe companii, care au acceptat să-și transforme magazinele sau restaurantele fizice în PokeStops sau Gyms.

Actualizarea adusă Pokemon GO nu este disponibilă pe App Store, deci toate personajele noi le sunt distribuite automat utilizatorilor conectați la internet. Totuși, pentru a te asigura că le primești va trebui, dacă nu ai făcut-o deja, să actualizezi Pokemon GO la versiunea 1.19.1 – o versiune lansată săptămâna trecută, care introducea posibilitatea de a transfera Pokemoni, medalioane cu tipul de Pokemoni acceptați în bătăliile Gym, numărul total de km parcurși cu un anumit Pokemon și nu doar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.