iOS 10.2 public beta 3 a fost lansat pentru utilizatorii de iPhone și iPad

0
1116

Apple a lansat marți dimineață iOS 10.2 public beta 3 pentru utilizatorii iPhone, iPad și iPod touch. Noua actualizare beta publică de iOS sosește la câteva ore distanță de iOS 10.2 beta 3 și la o săptămână după iOS 10.2 public beta 2 și aduce câteva noutăți interesante.

iOS 10.2 public beta 3 are același build precum iOS 10.2 beta 3, 14C5077b, și vine, deci, cu aceleași noutăți. Potrivit companiei Apple, principalele noutăți din acest build de iOS 10.2 sunt efectul de ecran Dragoste din Mesaje, aplicația Feedback, eliminarea Videoclipuri (pentru utilizatorii din SUA), restrângerea disponibilității SOS și îmbunătățirea aplicației TV. Mai multe detalii despre noutățile din iOS 10.2 beta 3 sunt disponibile în acest articol.

În versiunile precedente de iOS 10.2 beta, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit numeroase caracteristici noi, mai mult sau mai puțin importante. Una dintre acestea este compatibilitatea cu setul de caractere cuprins în Unicode 9, care aduce în total peste 100 de emoji noi sau actualizate (cu un aspect mai realist). iOS 10.2 mai introduce pe iPhone și iPad noi fundaluri, noi caracteristici în Muzică, un nou efect de ecran „Scântei” în Mesaje, opțiuni noi pentru Cameră, butonul principal și notificări în Configurări, un widget pentru Videoclipuricaracteristica O singură înregistrareaplicația TV, funcționalitatea SOS și altele. Toate noutățile descoperite în iOS 10.2 beta 1 sunt prezentate aici, iar cele descoperite în beta 2 sunt prezentate aici.

Actualizarea la iOS 10.2 beta 3 le este recomandată tuturor utilizatorilor înscriși în programul Apple Software Beta și poate fi efectuată atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (doar dacă ai mai instalat anterior o versiune publică de iOS pe dispozitivul pe care dorești să îl actualizezi acum). În cazul în care nu ai mai instalat anterior o versiune beta publică de iOS pe dispozitivul tău iPhone sau iPad, vei putea să te înrolezi acum de pe site-ul web al companiei Apple pentru a primi iOS 10.2. Desigur, fiind o versiune beta, instalarea ei nu este indicat a se face pe dispozitivele principale, ci doar pe cele de rezervă. Mai multe detalii cu privire la procesul de înrolare și instalare a unei versiuni beta publice de iOS sunt oferite în tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos (informațiile sunt pentru iOS 10, însă sunt valabile și pentru iOS 10.2):

iOS 10.2 ar trebui să fie lansat în variantă finală în luna decembrie a acestui an – Apple a anunțat acest lucru în cadrul conferinței de luna trecută, când a introdus noua aplicație TV.

iOS 10.2 beta succede iOS 10.1, o versiune de iOS lansată de Apple în variantă finală la finele lunii octombrie ce introducea pe iPhone, iPad și iPod touch caracteristici noi în aplicații precum Mesaje, corecturi de erori și îmbunătățiri. Cea mai importantă noutate din iOS 10.1 era modul portret pentru aplicația Cameră, însă aceasta este adresată numai posesorilor de iPhone 7 Plus.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.2 public beta 3 pe iPhone, iPad sau iPod touch și ai descoperit noutăți pe care nu le-am prezentat, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.