După mai multe zile în care am văzut circulând pe Internet diferite imagini cu aceleași prototipuri de iPhone 7, iPhone 7 Plus și iPhone 7 Pro pe care le-am analizat în repetate rânduri până acum, germanii de la Deutsche Bank vin cu o notă de cercetare în care prezintă investitorilor câteva dintre așteptările lor cu privire la viitoarea generație de iPhone. Obținută de către Business Insider, această notă coroborează câteva dintre informațiile prezentate anterior referitoare la iPhone 7 și noutățile pe care le va aduce în toamnă.

Banca, în urma unor posibile verificări efectuate în cadrul lanțului de furnizori ai Apple, consideră că viitorul model de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi va avea o cameră îmbunătățită și un stabilizator de imagine (pentru prima dată), în timp ce pe modelul de 5,5 inchi așteaptă o cameră cu două obiective și 3GB de RAM. Cei care au realizat nota de cercetare nu așteaptă pe niciunul dintre cele două modele de iPhone despre care fac vorbire un jack pentru căști, dar așteaptă, în schimb, un buton principal sensibil la atingere și capabil să ofere retroacțiune haptică, o culoare mai închisă, o impermeabilitate sporită și capacitatea de a produce sunete mai puternice și bune, posibil datorită difuzoarelor stereo.

Dar poate cea mai interesantă informație care apare în nota Deutsche Bank este referitoare la faptul că iPhone 7 va fi comercializat împreună cu un adaptor de căști Lightning la jack de 3,5 mm și nu cu căști EarPods cu conector Lightning. Prin urmare, ei dau oarecum crezare informației de acum câteva săptămâni care indica posibilitatea includerii în ambalajele iPhone 7 a unei perechi de căști EarPods tradiționale (cu jack), alături de un adaptor care să le permită utilizatorilor să le folosească.

Problema adaptorului este că, cel mai probabil, el va fi mare și va arăta destul de ciudar, așa cum arată cele mai multe adaptoare actuale Lightning la jack. Acest lucru se datorează convertorului digital-la-analog, iar forma și dimensiunile ar putea fi schimbate numai dacă Apple ar găsi o modalitate fără cusur de rezolvare a problemelor convertorului. Și chiar dacă ar aduce un adaptor finuț și frumos, tot nu ar fi tipic pentru Apple să comercializeze împreună cu dispozitivele lor iPhone o pereche de căști ce nu pot fi folosite dacă uiți adaptorul.

Important de menționat este că aproape fiecare dintre previziunile făcute acum de Deutsche Bank au mai fost făcute în trecut de diferite bloguri, site-uri web sau analiști (am lăsat linkuri pe text pentru a citi alte articole în care s-a vorbit despre aceleași lucruri anunțate și de germani). Prin urmare, noi nu putem ști cât de autentice sunt informațiile lor sau dacă ei nu au luat efectiv ceea ce a apărut pe Internet și au prezentat într-o notă de cercetare ca fiind date obținute de la furnizorii Apple

Separat de informațiile prezentate de Deutsche Bank, săptămâna aceasta a mai adus apariția pe rețeaua socială Weibo a câtorva imagini noi cu iPhone 7 și iPhone 7 Pro. Deși sunt imagini noi, ele nu ne prezintă nimic nou.

Imaginea de mai sus a fost publicată de un utilizator Weibo și ne prezintă ceea ce par a fi trei machete de iPhone 7 Pro și o machetă de iPhone 7, în timp ce în videoclipul de mai jos un iPhone 6s este comparat cu un iPhone 7.

Fiecare dintre machetele pe care le vedem și acum și pe care le-am văzut și până acum ne-au arătat că viitoarea generație de iPhone va avea același factor de formă precum iPhone 6s, dar va veni cu unele schimbări la nivelul camerei (ce ar putea avea chiar două obiective pe iPhone 7 Pro / Plus), la nivelul antenelor și în partea inferioară, unde își va face apariția un al doilea difuzor, în locul jackului.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus, alături, posibil, de un iPhone 7 Pro, urmează să fie prezentate de către Apple în luna septembrie a acestui an și lansate tot atunci.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.