Albastrul închis al carcasei iPhone 7 va fi de fapt un gri stelar foarte întunecat

0
1251

În urma unui zvon vag apărut săptămâna trecută potrivit căruia Apple intenționează să introducă o nouă culoare „albastru închis” pe iPhone, odată cu viitoarea generație ce va fi introdusă anul acesta, blogul japonez Mac Otakara a clarificat pentru AppleInsider că noua culoare va fi de fapt o variantă „mult mai întunecată” a griului stelar de pe modelele actuale de iPhone, ce este „apropriată de negru, dar nu chiar neagră”.

Indicațiile de luni oferite de sursele Macotakara par să vină să clarifice informațiile anterioare ce sugerau că Apple va scoate culoarea gri stelar și o va înlocui o culoare „albastru închis”. Sursele care susțin că au văzut culoarea următoarei generații de iPhone au confundat aparent griul stelar mai întunecat cu o nuanță de albastru.

Așa-numita „nouă nuanță mai închisă” ar putea aduce mai mult cu aspectul „negru stelar” al Apple Watch din oțel inoxidabil, care este mai închis decât „griul stelar” de pe varianta Sport (din aluminiu) a Apple Watch.

Important de menționat este că în ciuda modificării nuanței închise, Apple ar urma să ofere în continuare versiuni de iPhone 7 cu carcase argintii, aurii și roz aurii. Spre deosebire de acestea însă, noul gri stelar închis va fi combinat cu un panou frontal negru, ca și în cazul griului stelar de pe toate modelele de iPhone, începând cu 5s.

În ultimii ani, compania Apple a folosit mai multe nuanțe de „gri stelar” și „cenușiu” în gama de iPhone, iPad, Mac și Apple Watch. iPhone 6s și iPad Pro, spre exemplu, sunt disponibile într-o nuanță ceva mai deschisă de gri stelar comparativ cu iPhone 5s și primul model de iPad Air.

Separat de modificările în privința culorilor, cei de la 9to5Mac mai vin cu câteva informații neverificate cu privire la câteva dintre produsele pe care Apple le va lansa în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Mai precis în privința iPhone 7, aceștia susțin că va veni în continuare cu un buton principal fizic, dar va aduce câteva îmbunătățiri: va fi fix pe panoul frontal (nu se va mai mișca) și va oferi retroacțiune haptică pentru a simula clicul atunci când este apăsat (la fel ca și trackpadul de pe cele mai recente modele de MacBook Pro și MacBook). De asemenea, ei susțin că Apple Watch 2 va include un GPS pentru o mai bună urmărire a exercițiilor fizice, dar și că va avea o aplicație Exerciții capabilă să urmărească efortul depus în timpul înotului (și alți parametrii). Și nu în ultimul rând, ei susțin că MacBook Pro 2016 va avea atât un afișaj OLED tactil, cât și un senzor Touch ID integrat în butonul de pornire (ceva ce am mai auzit și în trecut), dar și că EarPods-urile vor primi în curând îmbunătățiri majore, urmând a fi complet wireless. Cu toate acestea, chiar și ei recunosc că informațiile provin de la o sursă neverificată, deci nu putem știi cât de acurate sunt informațiile pe care aceasta le posedă.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi prezentate în septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.