Iată cu ce culoare va înlocui Apple griul stelar în iPhone 7

0
1428

Compania Apple urmează să facă o schimbare destul de interesantă odată cu iPhone 7, înlocuind griul stelar cu o nouă culoare.

Japonezii de la Mac Otakara scriu astăzi că gigantul american va introduce opțiunea „albastru închis” în gama iPhone, odată cu generația viitoare. Această culoare se va alătura rozului auriu, auriului și argintiului, ce sunt disponibile și acum pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Partea cu adevărat interesantă este că albastrul închis va înlocui, potrivit articolului de pe blogul japonez, griul stelar, care este, începând cu iPhone 5s, cea mai închisă nuanță de culoare în care vine carcasa iPhone.

Disponibilă în prezent pe o mulțime de produse, inclusiv iPad, iPod și MacBook, gri stelar este o culoare mai deschisă comparativ cu negrul carcasei generațiilor precedente de iPhone sau chiar cu cenușiul în care era anodizat aluminiul iPhone 5. De asemenea, aceasta este și singura culoare care este combinată de Apple cu un panou frontal de culoare neagră pe iPhone, iar dacă albastrul o va lua locul, atunci probabil panoul frontal al dispozitivelor iPhone 7 colorate în această nuanță va fi tot negru.

În ceea ce privește celelalte culori în care vine iPhone și în prezent și combinațiile cu panourile LCD, Mac Otakara sunt de părere că ele vor fi păstrate și în iPhone 7.

Dacă ne gândim la culoarea carcaselor, Apple a făcut mai multe schimbări în ultimii ani în gama iPhone. Primele modele erau disponibile într-o singură culoare, dar începând cu iPhone 3Gs, toate dispozitivele iPhone au fost disponibile și pe alb (culoare redenumită în argintiu, odată cu iPhone 5s). Tot iPhone 5s a introdus culoarea aurie în gama de iPhone și a schimbat cenușiul (apărut odată cu iPhone 5 ca și nuanță închisă, ce înlocuia negrul carcaselor iPhone 4s) cu griul stelar. Odată cu iPhone 6s, Apple a introdus și culoarea roz auriu, inspirată de Apple Watch.

Până la lansarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus mai sunt câteva luni bune, așa că planurile Apple s-ar putea schimba (asta dacă gigantul american ar fi intenționat vreodată să lanseze un iPhone albastru). De aceea, vă recomand ca până când vom vedea câteva carcase de iPhone 7 albastre să privim cu reticiență această informație.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.