Drop Flip este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
950

Este vineri, 10 iunie, iar în prag de EURO 2016, compania Apple a actualizat secțiunea cu Recomandări de pe App Store pentru a promova noi aplicații și jocuri, anunța noi secțiuni tematice și, desigur, Aplicația Săptămânii. O aplicație de care veți fi dezamăgiți dacă așteptați să fie din orice altă categorie decât jocuri. Pentru că da, pentru a n săptămâna la rândul, Aplicația gratuită a săptămânii de pe App Store este un joc.

Drop Flip este denumirea aplicației aleasă de Apple pentru a o oferi gratis utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch în următoarele șapte zile și vorbim despre un joc bazat pe fizică ce are numeroase drăcii menite să-ți pună mintea la treabă. Pentru că altfel ar fi fost prea simplu; nu ar fi trebuit decât să arunci o minge într-un coș.

În calea coșului vor fi o serie de obstacole de diferite forme și dimensiuni pe care tu le poți muta și roti după bunul plac, astfel încât mingea să ricoșeze din ele în coș.

Drop Flip dispune în momentul de față de peste 100 de nivele nebunești a căror dificultate crește gradual, gameplay-ul fiind „împachetat” într-o grafică, simplă și colorată. Jocul este acompaniat de muzică jucăușă și acceptă Game Center și sincronizarea progresului via iCloud.

Drop Flip este disponibil pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch, dar poate fi instalat numai pe acelea care rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară. Dimensiunea jocului este de 86 MB.

  • Drop Flip pentru iPhone și iPad – Gratis* (Redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 17 iunie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.