Pe 10 iunie începe cel mai așteptat eveniment din lumea fotbalului european în 2016 – Campionatul European de Fotbal – cu meciul de deschidere dintre Franța și România. Găzduită de Franța, cea de-a 15-a ediție a turneului se va întinde pe durata a 31 de zile, iar faza grupelor se va juca, pentru prima oară, între 24 de echipe.

Campionatul European de Fotbal 2016 este așadar un eveniment pe care nu vei dori să îl ratezi din prima zi și poate până în ultima. Iar dacă într-una dintre zilele în care urmează un meci important nu vei fi în fața televizorului, poate că te întrebi cum poți să îl urmărești de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Sau poate că nu ești un microbist convins și nu vrei să vezi decât unele meciuri, iar la restul ai prefera să știi doar rezultatul final. De aceea, în acest articol noi îți vom prezenta modalitățile în care poți fi la curent cu competiția de fotbal așteptată timp de 4 ani, încă de azi, 10 iunie, ora 22:00, când va începe meciul Franța-România pe Stade de France.

Urmărește EURO 2016 live pe iPhone și iPad

Una dintre cele mai mari probleme cu EURO 2016 în România este că cele două televiziuni care au cumpărat drepturile de transmisie ale turneului nu oferă o soluție de vizionare a meciurilor online pentru utilizatorii de mobil și tabletă. Mai mult, singura televiziune care are drepturile integrale de transmisie live video a meciurilor de la Campionatul European de Fotbal 2016 este Dolce Sport; o televiziune pe care mulții români ce nu sunt abonați la Telekom TV nu o pot urmări.

Dacă te întrebi unde pot urmări LIVE meciurile de la EURO?, ei bine răspunsul este că toate cele 53 de partide vor fi difuzate la TV pe Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3, Dolce Sport 4 și Dolce Sport LIVE. În paralel, PRO TV va transmite în direct 23 dintre cele mai importante meciuri (inclusiv toate meciurile României).

URMĂREȘTE EURO 2016 de pe iPhone sau iPad

Dacă vrei să le urmărești de pe mobil sau tabletă – inclusiv de pe iPhone, iPad și iPod touch – atunci lucrurile se complică puțin, dar măcar este posibil acest lucru. Nu demult, cei de la Telekom România au publicat pe App Store aplicația Dolce Sport, care le permite românilor să urmărească în direct orice meci de la Euro 2016. Accesul la această aplicație este posibil doar de pe teritoriul României și se face pe bază de abonament, iar dacă nu ai contract Telekom, atunci va trebui să plătești 5 € pe lună pentru a vedea meciurile.

Așadar, dacă îți dorești să urmărești toate meciurile de la EURO 2016 și nu ești abonat Telekom, atunci aplicația Dolce Sport este singura soluție, atât pentru telefon, tabletă, cât și pentru PC sau (unele) televizoare inteligente. Aplicația Dolce Sport pentru iOS este disponibilă pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone și iPad, dar poate fi instalată numai pe cele ce rulează iOS 7.1 sau o versiune ulterioară.

Rezultatele meciurilor de la EURO 2016 pe iPhone, iPad și Apple Watch

Dacă nu ai timp sau posibilitatea de a vedea chiar toate meciurile de la Campionatul European de Fotbal 2016, atunci probabil că vrei să afli în Euro 2016 rezultatetimp real rezultatele, să vezi clasamentele și evoluția selecționatelor favorite. Pe App Store există numeroase aplicații care îți oferă rezultatele partidelor de la EURO 2016, însă noi îți vom prezenta două dintre cele mai bune.

În primul rând, vorbesc despre aplicația oficială a competiției – UEFA EURO 2016. Aceasta a fost actualizată recent pe App Store și oferă toate rezultatele meciurilor din fiecare grupă, informații despre meciuri, noutăți și statistici. Ea îți permite să îți personalizezi experiența selectând echipa favorită pentru a vedea unde se clasează în grupă, când va avea următorul meci, care este primul unsprezece al ei și nu numai. De asemenea, UEFA EURO 2016 te lasă să selectezi jucătorii favoriți și să vezi un clasament al celor mai buni, cu informații detaliate despre fiecare. În timpul meciurilor, această aplicație va avea informații detaliate actualizate la minut.

UEFA EURO 2016 este disponibilă pe App Store în format exclusiv pentru iPhone și iPod touch, și necesită iOS 8.0 și 65,8 MB de stocare pentru a fi instalată.

Cea de-a doua aplicație foarte bună pentru EURO 2016 este FlashScore Rezultate. Prin mulțimea de competiții sportive pe care o acoperă această aplicație se numără, desigur, și EURO 2016. Iar asta înseamnă că ea te va aduce la o distanță atingere de cele mai rapide scoruri live, statistici și clasamente de la turneul final. Mai mult, spre deosebire de UEFA EURO 2016, această aplicație este disponibilă și pe Apple Watch, aducând pe mâna ta toate rezultatele meciurilor favorite.

Aplicația FlashScore Rezultate poate fi descărcată de pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și Apple Watch, necesitând însă măcar iOS 7.0 și 23,7 MB spațiu de stocare.

  • FlashScore Rezultate pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

Programul EURO 2016

Aplicațiile menționate mai sus îți vor oferi acces la întregul program al Campionatului European de Fotbal 2016, însă dacă nu îți dorești să descarci nimic pe dispozitivul tău, dar vrei să fii mereu la o atingere distanță de programul competiției, poți face acest lucru abonându-te la calendarul oficial al EURO 2016. Accesând linkul de mai jos și selectând Abonare, vei avea pe dispozitivul tău iPhone, iPad, Mac (și nu doar) întreg programul Campionatului European de Fotbal actualizat mereu cu ultimele rezultate, de îndată ce meciurile se vor încheia. De asemenea, înainte ca meciurile să înceapă vei fi anunțat prin intermediul notificărilor, așa încât să nu ratezi nimic.

Odată ce te-ai abonat, accesează aplicația Calendar de pe dispozitivul iOS sau OS X și vezi programul meciurilor dintre 10 iunie și 10 iulie sau accesează centrul de notificări, fila Azi, pentru a vedea care sunt meciurile din ziua respectivă.

Te pricepi la predicții?Euro 2016 predictii

Dacă nu îți dorești ca EURO 2016 să treacă pe lângă tine fără să te implici deloc, UEFA a publicat pe App Store aplicația UEFA EURO 2016 Predictor, care îți permite să prezici rezultatele tuturor meciurilor, de la cele din faza grupelor, la cele din sferturi, semifinale sau chiar meciul din finală. Mai mult, aplicația te lasă să alegi care crezi că va fi ordinea echipelor în grupe și care vor trece în fazele următoare ale competiției.

Iar dacă dorești să te întreci cu prietenii, atunci te poți înregistra în aplicație și provoca prietenii. Mai mult, dacă faci multe predicții corecte și acumulezi multe puncte poți câștiga un Apple Watch și/sau un pachet cu premii de la Hyundai.

Aplicația UEFA EURO 2016 Predictor este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, putând fi instalată pe orice dispozitiv are iOS 8.1 și 50,3 MB de stocare.

  • UEFA EURO 2016 Predictor pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

În cele din urmă nu rămâne decât să ținem pumnii selecționatei României și să ne bucurăm de competiție!

Hai România!

 

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.