Logic Pro X 10.2.3 a fost lansat de Apple – iată noutățile

0
381

Compania Apple a actualizat vineri dimineață programul profesional de editare audio – Logic Pro X. Disponibil în versiunea 10.2.3, acesta introduce o gamă variată de corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor și câteva caracteristici noi.

La fel ca și cea mai recentă versiune de GarageBand, Logic Pro X 10.2.3 pentru Mac introduce instrumente chinezești – printre care se numără pipa, erhu și numeroase instrumente de percuție -, precum și 300 de bucle muzicale Apple, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și pune imaginația la contribuție și crea muzică inspirată de cea chinezească.

În plus, actualizarea permite editarea grafică a crossfade-urilor dintre secțiunile de compilare din Take Folder, îmbunătățește calitatea sunetului pentru editarea Flex Pitch, redesenează 7 pluginuri pentru a fi la rezoluția Retina și avea o utilizabilitate mai bună, adaugă pluginul Loudness Meter compatibil cu măsurarea LUFS și permite utilizarea butoanelor de control cu cotul pentru a edita poziția punctelor de automatizare selectate.

Dar noutățile aduse de cea mai recentă versiune majoră de Logic Pro X nu se încheie aici. Pictogramele de pe celulele Proiectant Toboșar pot fi atribuite de utilizatori, toate prestabilitale Alchemy au nume pentru Transform Pad, iar activarea zonelor de clic este posibilă pentru Take Folder pentru cei care doresc acces simultan la editare și Quick Swipe Comping. La final, Apple menționează că cea mai recentă versiune de Logic Pro X introduce multiple îmbunătățiri în privința stabilității și nu doar.

Ultima actualizare importantă primită de Logic Pro X a fost lansată la începutul anului curent de către compania Apple.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a programului va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe un Mac cu OS X 10.10 sau ulterior. Reține că actualizarea este gratuită pentru toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.