Iată cum ar putea arăta MacBook Pro 2016 cu afișaj OLED tactil

0
990

Majoritatea zvonurilor apărute până în prezent ne indică faptul că viitoarea generație de MacBook Pro va avea un afișaj OLED tactil deasupra tastaturii ce va înlocui tastele de funcție. Plecând de aici, artistul Martin Hajek a creat un concept MacBook Pro 2016 în care ne prezintă cum ar putea arăta viitorul laptop Pro al Apple.

La crearea acestui concept, artistul a ținut cont chiar și de cele mai recente informații neverificate cu privire la viitorul MacBook Pro. Astfel, el a făcut ca afișajul OLED tactil de deasupra tastaturii să fie contextual, așa cum indica Mark Gurman într-un Tweet, pictogramele și butoanele virtuale schimbându-se deci în funcție de aplicația ce este folosită. De aceea, în unele imagini vom vedea clasicele butoane de funcție, iar în altele butoane de control ale Spotify sau Transmission, alături de elementele din dreapta de pe bara de meniu a OS X.siri macbook pro 2016

Mai mult, Hajek a ținut cont și de infornațiile cum că macOS 12 va veni cu Siri, așa că în imaginea de mai sus putem vedea cum și-a închipuit el că va arăta interfața Siri pe afișajul tactil, atunci când utilizatorul activează asistentul.

Separat de panoul tactil, MacBook-ul din acest concept ar putea avea un design foarte apropriat de cel gândit de Apple, întrucât se bazează pe modelul carcasei ce a apărut săptămânile trecute pe Internet. După cum putem vedea în imagini, acest laptop are un design subțire, porturi USB-C, difuzoare lângă tastatură (deși este modelul de 13 inchi) și taste diferite, similare celor cu mecanism fluture din MacBook cu ecran Retina de 12 inchi.

Data lansării noii generații de MacBook Pro rămâne necunoscută, însă până la finele anului curent ea ar trebui să fie disponibilă în magazinele companiei Apple și ale partenerilor. Până atunci, puteți vedea mai multe imagini cu conceptul MacBook Pro 2016 pe site-ul web al lui Martin Hajek.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.