Urmărește reclama Apple publicată pentru a celebra Campionatul European de Fotbal 2016

0
977

Cu o zi înainte de începerea Campionatului European de Fotbal 2016, compania Apple a publicat pe canalul oficial de YouTube din Marea Britanie o reclamă specială ce face parte din campania „Capturat pe iPhone”. Intitulat „Frumosul joc”, spotul publicitar include fotografii și imagini video cu stadioane, porți de fotbal și jucători ce au în comun faptul că au fost înregistrate de utilizatori obișnuiți folosind dispozitive iPhone.

Reclama Apple publicată cu ocazia Euro 2016 vrea să evidențieze „frumusețea fotbalului capturată de fani și dispozitivele lor iPhone”. Pe fundalul clipului video de 30 de secunde rulează melodia „Wings” de Little Sims.

Aceasta este cea de-a noua reclamă din campania „Capturat pe iPhone” pe care compania Apple o publică săptămâna aceasta, după ce alaltăieri difuza opt spoturi publicitare ce foloseau imagini înregistrate tot de utilizatori de iPhone. Spre deosebire de acelea, însă, această reclamă include nu doar clipuri video cu melodii sugestive de fundal, ci și fotografii.

Campania Apple „Capturat pe iPhone” a fost inițiată la începutul anului trecut, după lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Aceasta are ca și scop prezentarea în reclame și pe panourile publicitare a unor fotografii și imagini video splendide înregistrate de utilizatori obișnuiți cu telefoanele lor iPhone de ultimă generație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.