Camera+ 8 pentru iPhone și Apple Watch – actualizare este disponibilă

0
298

Una dintre cele mai bune aplicații pentru cameră și editare poze de pe App Store – Camera+ – a fost actualizată de dimineață, primind o serie de noutăți importante pentru toți utilizatorii. Actualizarea care vine după mai bine de jumătate de an de pauză încearcă să facă dispozitivele iPhone și mai capabile atunci când vine vorba de înregistrarea imaginilor.

Versiunea 8 a Camera+ pentru iPhone și Apple Watch adaugă un obturator fotografic lent cu declanșare de până la 30 de secunde, care va face posibilă înregistrarea de către dispozitivele iPhone a unei singure scene care să surprindă mai multe momente. Această caracteristică disponibilă pentru modul manual ar trebui să te ajute să surprinzi imagini frumoase noaptea sau atunci când fotografiezi ape curgătoare (și nu numai). Iar dacă ai un iPhone 5s sau mai recent, atunci vei putea testa în paralel cu obturatorul fotografic lent și câteva niveluri ISO ultra-scăzute în Camera+.

Trecând mai departe, Camera+ mai vine cu o acțiune extinsă în meniul de partajare al iOS, care este disponibilă pentru unele aplicații cum ar fi Poze sau Poze Google. Aceasta ne va permite să trimitem imagini de editat din aplicațiile respective în Camera+ fără să mai fim nevoiți să deschidem întâi Camera+ și să selectăm fotografiile de importat. Pentru a activa acțiunea extinsă a Camera+ în meniul de partajare, va trebui să urmezi pașii de aici. Și cum veni vorba despre importat, trebuie menționat că cea mai recentă versiune de Camera+ le aduce utilizatorilor noi opțiuni de importare a fotografiilor recent adăugate sau a întregilor momente, incluzând chiar și un widget în centrul de notificări care este capabil să facă acest lucru.

La final, dezvoltatorii Camera+ menționează că versiunea 8 a acestei aplicații introduce și o secțiune „Ce-i nou”, care oferă un sumar al tuturor noutăților incluse în cele mai recente versiuni ale aplicației.

Actualizarea la cea mai recentă versiune de Camera+ este posibilă de pe dispozitivele iPhone cu iOS 8.0 sau ulterior instalat. Din păcate, versiunea pentru iPad a Camera+ rămâne și acum neactualizată.

Notă: În cazul în care ai cumpărat deja această aplicație, actualizarea la cea mai recentă versiune a ei va fi posibilă gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.