Shazam 9.7.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
366

Cea mai populară aplicație de identificare a melodiilor folosind un iPhone, iPad sau Apple Watch – Shazam – a primit de dimineață o actualizare importantă pentru utilizatorii de iOS. Aceasta introduce o rezolvare pentru utilizatorii care au încercat la un moment dat să caute numele unei denumiri, dar nu au reușit din cauză că nu aveau o conexiune la internet.

Potrivit companiei dezvoltatoare, Shazam 9.7.0 introduce caracteristica Offline, care permite căutarea de melodii chiar și atunci când nu ești conectat la Internet prin Wi-Fi sau o conexiune celulară. Pentru a face acest lucru, va trebui să apeși butonul Shazam de căutare a melodiei, să aștepți ca aplicația să înregistreze secvența de melodie, apoi să revii în momentul în care ești conectat la internet. Toate melodiile pe care le-ai ascultat și ai cerut identificarea lor cu Shazam cât timp nu ai fost conectat la Internet vor aștepta la rând în fila My Shazam, fiind identificate automat și afișate tot acolo atunci când dispozitivul tău este conectat la o rețea Wi-Fi sau celulară.

În plus față de Shazam Offline, cea mai recentă versiune de Shazam pentru iPad le aduce utilizatorilor schimbări de design pe aproape fiecare pagină, făcând mai simplă descoperirea de muzică nouă.

Actualizarea la versiunea 9.7.0 a Shazam pentru iPhone și iPad este posibilă de pe App Store>Actualizări, dacă dispozitivul tău rulează iOS 8.0 sau ulterior.

  • Shazam pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.