Apple publică 8 noi clipuri video capturate de pe iPhone

0
380

Compania Apple a încărcat marți dimineață pe canalul său de YouTube opt clipuri video noi „capturate pe iPhone” cu scopul de a prezenta urmăritorilor capacitățile de înregistrare video ale iPhone 6s și iPhone 6s Plus prin intermediul unor imagini înregistrate de utilizatori simpli de iPhone în jurul lumii.

Fiecare dintre cele opt clipuri video are o durată de 16 secunde și este acompaniat de muzica potrivită.

Clipurile video au în comun natura însă au fost înregistrate în locuri diferite – din Los Angeles, în Antarctica și în Botswana.

Iar dacă unele dintre aceste clipuri video sunt clasice, altele ne prezintă caracteristici speciale ale camerei iPhone 6s, cum ar fi filmarea la ralanti.

De asemenea, unele clipuri sunt redate în sens invers, iar altele sunt redate la viteză ridicată.

Campania Apple „Capturat pe iPhone” a fost inițiată la începutul anului trecut, după lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Aceasta are ca și scop prezentarea în reclame și pe panourile publicitare a unor fotografii și imagini video splendide înregistrate de utilizatori obișnuiți cu telefoanele lor iPhone de ultimă generație.

La jumătatea anului trecut, compania Apple a introdus o Galerie Globală de imagini, ca parte a acestei campanii, iar după câteva luni de pauză ea a fost relansată la începutul acestui an, pentru a scoate în evidență îmbunătățirile aduse camerei iPhone odată cu lansarea modelelor 6s și 6s Plus.

Toate videoclipurile pot fi urmărite direct de pe canalul Apple de YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.