Compania Apple a actualizat în cursul zilei de astăzi pagina oficială a campaniei „Capturat pe iPhone 6” cu scopul de a include o secțiune nouă intitulată „Galeria globală în mișcare”, ce le arată potențialilor clienți cât de bună este camera iPhone 6 și pentru a filma. Noua secțiune are sloganul „Camera care a schimbat fotografia face același lucru și pentru video” și vine la exact trei luni de la lansarea campaniei ce promova inițial mai mult fotografii înregistrate cu cel mai nou model de iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=Ub3KngBv0E4

Până acum, pagina „Capturat pe iPhone 6” includea numai câteva clipuri video înregistrate cu iPhone 6 (ce erau amestecate cu pozele), însă noua secțiune include o galerie video ce are în momentul de față 6 videoclipuri de scurtă durată. Toate clipurile, disponibile și pe canalul Apple de pe YouTube, prezintă scene dinamice sau statice, care scot în evidență capacitățile camerei iPhone 6. Fiecare dintre acestea au și o coloană sonoră, iar la sfârșitul lor apare logoul Apple, sloganul campaniei și, dacă este cazul, aplicația folosită la editarea lor.

https://youtu.be/FwaV1pIJyZU

Câteva dintre clipurile video, cum ar fi cel spectaculos de mai sus, ne prezintă unele caracteristici proprii camerei iPhone 6, cum ar fi filmarea la ralanti sau time lapse-urile, în timp ce în cadrul celorlalte se pot remarca claritatea și culorile impresionante reproduse de camera iSight de 8 megapixeli a dispozitivelor iPhone. La fel ca și în cazul fotografiilor promovate în această campanie, clipurile video au fost înregistrate de către utilizatori iPhone 6/6 Plus și nu de cameramani profesioniști.

https://www.youtube.com/watch?v=3P2NgVq9Foo

Acum rămâne de văzut cum și unde vor mai fi promovate aceste clipuri video (și altele care vor urma), în condițiile în care fotografiile promovate în campania Capturat pe iPhone 6 au apărut pe postere, reclame printate și panouri publicitare în mai multe țări.

https://www.youtube.com/watch?v=6DOmgey5-4w

https://www.youtube.com/watch?v=5iVXyPHDPB4

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.