Compania Apple a participat și anul acesta la Parada Mândriei Gay / LGBT din San Francisco cu scopul de a celebra egalitatea între oameni, indiferent de orientarea lor sexuală. Această ocazie a fost folosită de gigantul american și pentru a le mulțumi angajațiilor care împărtășesc aceleași principii, oferindu-le gratis o curea colorată din nylon pentru Apple Watch tuturor celor care au participat la controversatul eveniment.

Persoanele din cadrul Apple au primit curelele împreună cu o felicitare din partea companiei, în care este explicată ideea din spatele noului accesoriu pentru Apple Watch. Imaginea de mai sus a fost publicată pe Reedit, iar pe felicitare sunt scrise următoarele:

Prima Asociație Rețea de Diversitate a Apple, Mândrie, împlinește 30 de ani anul acesta și suntem în culmea fericirii să sărbătorim această fantastică piatră de hotar cu voi! Drept recunoaștere pentru toți cei înregistrați să participe la evenimentul Mândrie de anul acesta, noi am creat ceva special.

Această curea ediție limitată este un simbol pentru loialitatea noastră față de egalitate și sperăm că o veți purta cu mândrie.

Printre angajații Apple care au participat la parada gay din San Francisco s-a numărat și directorul general, Tim Cook, care este un cunoscut homosexual încă din 2014, când a recunoscut în mod public acest lucru.

Prin participarea la parada de duminică, Apple își arată suportul continuu oferit celor ce sprijină ideea egalității și diversității, și mai ales angajațiilor, care la rândul lor s-au arătat foarte mulțumiți de noile curelele, postând pe rețelele sociale numeroase imagini cu ele.

Proud to be representing #applepride #sfpride #applewatch #nylonband

A post shared by Ricky Li (@rikiri) on

În cazul celor ce nu sunt angajați ai companiei Apple, dar apreciază aspectul curelelor oferite cu ocazia Paradei Mândriei Gay și și-ar dori să cumpere, din păcate momentan Apple nu le-a pus în vânzare și nu există indicii clare că o va face vreodată.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.