YouTube pentru iPhone îți va permite în curând să faci streaming video live

0
836

La conferința VidCon de săptămâna trecută, YouTube anunțat că aplicația sa pentru mobil va primi în curând caracteristica de streaming live, care le va permite utilizatorilor să difuzeze cu ușurință conținut video în direct folosind dispozitivele lor iPhone (și nu numai), chiar din aplicația YouTube.

Streaming-ul YouTube live de pe mobil va fi inclus chiar în intima aplicației YouTube pentru mobil. Astfel, nu va mai fi necesar să deschizi orice altceva, ci doar să apeși pe butonul roșu de capturare chiar de acolo din colț, să efectuezi sau să selectezi o fotografie pentru a o utiliza ca și miniatură, și să difuzezi live [conținut video] fanilor tăi și să conversezi în direct cu ei.

Această caracteristică va funcționa similar cu Facebook Live sau cu Periscope, permițând celor ce fac streaming live să vadă în timp real comentariile utilizatorilor care îi urmăresc. Totuși, caracteristica de streaming live a YouTube va avea avantajul infrastructurii companiei deținute de Google, care a fost îmbunătățită în mod progresiv de la debutul său din 2011.

Streaming-ul live de pe dispozitivele mobile a devenit din ce în ce mai popular de când Meerkat s-a lansat anul trecut, și a fost utilizată pentru a transmite o gamă largă de evenimente, de la conferințe de presă NBA la unele proteste, și așa mai departe.

YouTube a introdus caracteristica de streaming live pe platforma sa în 2013, după doi ani de testare a serviciului și transmiterea unor evenimente importante, cum ar fi nunta regală sau saltul din spațiul a lui Felix Baumgartner. Disponibilitatea ei a început apoi să se extindă la conturile verificate și creatorii de conținut cu cel puțin 1.000 de abonați.

Streaming-ul live de pe mobil este deja disponibilă pentru unii creatori de conținut YouTube, cum ar fi Young Turks, AIB, Platica Polinezia, SacconeJolys și Alex Wassabi, dar în curând va fi introdusă în conturile tuturor. Dacă te interesează, atunci va trebui să te asiguri că ai cea mai recentă versiune a aplicației YouTube instalată pe dispozitivul tău iPhone.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.