Noi proiecte ale iPhone 7 și iPhone 7 Plus ne prezintă difuzoarele stereo și camerele mai mari

0
2238

Cum doar vreo trei luni ne mai despart de momentul în care Apple va prezenta viitoarea generație de iPhone – pe care o va numi, cel mai probabil, iPhone 7 -, pe Internet continuă să apară proiecte care să confirme într-un fel sau altul designul pe care l-am mai văzut și câteva dintre caracteristicile de care mai auzisem până în prezent.

Cele mai recente proiecte au fost distribuite pe o rețea de socializare din China și aduse în atenția lumii de site-ul web franțuzesc Nowhereelse, și ne oferă o imagine îndeaproape a formei carcasei ambelor modele de iPhone succesoare iPhone 6s și iPhone 6s Plus. De asemenea, ele vin să facă mai certă introducerea unor caracteristici noi, cum ar fi camera cu două obiective și difuzoarele stereo.proiect iphone 7 plus

Pe partea de aspect, proiectele 3D prezentate acum ne prezintă un iPhone 7 și un iPhone 7 Plus ce arată similar cu cele pe care le-am mai văzut până acum în diverse schițe, alte proiecte sau chiar în natură. Deci vorbim despre două modele noi de iPhone ce au un aspect foarte similar cu cel al iPhone 6s și iPhone 6s Plus, dar nu au antene la fel de inestetice, jack pentru căști sau camere la fel de mici precum dispozitivele introduse în toamna anului trecut. În ceea ce privește camera iSight, ele ne arată foarte clar că numai modelul de iPhone cu ecran de 5,5 inchi va avea două obiective, în timp ce „fratele” său mai mic va avea o cameră cu un singur obiectiv, dar mai mare decât pe modelele anterioare.

Mai interesant este că aceste două proiecte ne confirmă că atât iPhone 7, cât și iPhone 7 Plus vor avea două difuzoare. Până acum, acest lucru era oarecum pus sub semnul întrebării, în condițiile în care existau destule zvonuri și imagini care să indice lansarea de către Apple a unor noi modele de iPhone cu un singur difuzor. Ori din ce vedem noi acum este clar că în partea stângă a conectorului Lightning, unde până acum era poziționat jackul pentru căști, a apărut un al doilea set de orificii rotunde, similar celui din partea dreaptă, care va permite, cel mai probabil, să iasă sunetul din al doilea difuzor.iphone 7 doua difuzoare nu smart connector

În rest, nu pot fi observate prea multe schimbări comparativ cu modelele anterioare de iPhone, deci vorbim despre un conector Lightning care va avea trei roluri – ieșire audio, alimentare și conectare a accesoriilor -, aceleași butoane de control a volumului cu formă alungită, un buton lateral de adormire/trezire a ecranului, un orificiu rotund pentru blițul cu două LED-uri, două microfoane (unul lângă cameră și celălalt în partea inferioară a carcasei) și un orificiu pentru sertarul SIM. Acesta din urmă pare să infirme o informație dubioasă cum că iPhone 7 va fi dual-SIM.

Ceea ce nu se poate vedea în acest proiect este un buton principal sensibil la atingere și încastrat în panoul frontal și un Smart Connector. Iar dacă informațiile legate de butonul principal au fost destul de puține și neclare, cele legate de Smart Connector au fost mai multe, iar această componentă introdusă odată cu iPad Pro a apărut chiar și în unele proiecte ale iPhone 7 Plus.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus urmează să fie introduse în luna septembrie de către Apple, iar versiunea de bază a lor va avea 32 GB spațiu de stocare, conform unei informații recente.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.