Mai multe imagini cu carcasele iPhone 7 și iPhone 7 Plus ne prezintă camerele principale mai mari și difuzoarele stereo

0
423

Sfârșitul acesta de săptămână ne aduce mai multe imagini cu carcasele reale ale viitoarelor modele de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, ele fiind surprinse în interiorul fabricilor partenere Apple din China.

Primul set de imagini a fost publicat de către francezii de la Nowhereelse și ne arată spatele viitorului iPhone 7 cu afișaj de 4,7 inchi (succesorul iPhone 6), care este simplificat mulțumită reducerii spațiului ocupat de antenele inestetice la conturul din zona superioară și inferioară a dispozitivului.

Alături de sigla Apple ce va fi încastrată, microfonul și blițul cu care ne-am obișnuit încă din 2014, noul dispozitiv iPhone are pe carcasă un orificiu mult mai mare pentru camera principală „iSight”, confirmând încă o dată zvonurile cum că viitoarea generație de iPhone va avea o cameră principală cu obiectiv mai mare, care va aduce probabil un senzor CMOS îmbunătățit. Totuși, la nivelul camerei rămâne un aspect care i-a nemulțumit pe mulți la iPhone 6 și îi va nemulțumi în continuare: ea rămâne protuberantă, deci nici iPhone 7 nu va putea sta perfect drept și nemișcat pe o masă, de exemplu.

Având numai imaginea de mai sus, cei de la Engadget au citat service-ul chinezesc de reparații telefoane, Rock Fix, care susține că iPhone 7 va avea în continuare un jack pentru căști și că va veni în două versiuni: una de bază, ce va înlocui iPhone 6 și modelul navă-amiral. Dar ei au profitat de faptul că din această imagine nu se poate vedea dacă dispozitivul iPhone are sau nu jack pentru căști, oferind două informații nereale, după cum vom vedea în cele ce urmează.

Dis de dimineață, același Steve Hemmerstoffer de la Nowhereelse a mai publicat alte două imagini cu o carcasă de iPhone 7, acestea fiind făcute aparent de un producător de tocuri. Din aceste imagini se poate observa într-adevăr că viitorul model de iPhone va arăta precum cel din prima imagine (și imaginile apărute în ultimele luni pe Internet), dar și alte două aspecte extrem, extrem de interesante.

În primul rând, se observă foarte clar că jackul de 3,5 mm pentru căști nu mai este prezent, iar afirmația „specialiștilor” chinezi citați de Engadget este complet falsă. În subsidiar, se observă că în locul jackului nu este loc liber, ci sunt orificii pentru un al doilea difuzor. Prin urmare, acum ne este confirmat că iPhone 7 va avea difuzoare stereo, un lucru infirmat de anumite schițe apărute pe Internet lunile trecute, dar care iată că în cele din urmă se poate să devină realitate (acum vorbim despre carcase sau prototipuri ale carcaselor și cum suntem la nici 3 luni distanță de lansarea noilor modele de iPhone, aproape sigur sunt autentice sau create pe baza schițelor oficiale furnizate de Apple).

Cea de-a doua informație a chinezilor – cea legată de introducerea a două versiuni de iPhone 7 – are legătură cel mai probabil cu un set de imagini furnizate chiar de ei, în care ne erau prezentate mai multe componente ale afișajului, însă ele păreau a fi din fazele inițiale ale procesului de testare. Ori, la fel ca și prima, și aceasta pare a fi o informație nereală.iPhone 7 Plus carcasa detaliu

Trecând mai departe, o ultimă imagine ne prezintă posibila carcasă a viitoarei generații de iPhone cu afișaj de 5,5 inchi, ea părând a fi complet asamblată. Aceasta are logoul Apple încastrat, blițul și microfonul cu care suntem obișnuiți, dar și camera alungită pe care am mai văzut-o pe internet. Așa cum ne-au spus cele mai multe informații neverificate din ultimele luni, această cameră folosește un sistem cu două obiective, ce va fi disponibil exclusiv pe modelul mai mare de iPhone 7. Totuși, în această imagine de aproape se poate observa un detaliu interesant: între cele două obiective este o distanță destul de mare și neobișnuită. Despre aceasta, francezii care au partajat imaginea spun că ne indică prezența unui nou senzor sau port, deși aceasta este o pură speculație în legătură cu ceva ce este prea puțin probabil să fie inclus în acel loc.

Așadar, cum suntem tot mai aproape de lansarea din septembrie a noilor modele de iPhone, este foarte posibil ca designul pe care îl vedem acum să fie cel final, atât în cazul iPhone 7, cât și în cazul iPhone 7 Plus. Ceea ce surprinde însă este că dacă la iPhone 7 am văzut până acum numai imagini cu carcase goale (așa cum este și normal în această perioadă), la iPhone 7 Plus am văzut numai imagini cu carcase complet asamblate, ceea ce ridică mari semne de întrebare cu privire la autenticitatea lor (mai ales că în China au început deja să copieze acest design prezentat în forma pe care o vedem mai sus încă din martie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.