iPhone de 16 GB va deveni istorie odată cu iPhone 7

1
1144

Într-un editorial despre motivele pentru care acum este un moment prost să cumperi un iPhone nou, Joanna Stern de la The Wall Street Journal confirmă că iPhone 7 32 GB va fi versiunea cu capacitate minimă de stocare a noii generații iPhone, făcând astfel să dispară abominabila versiune de bază de 16 GB, ce a fost disponibilă de când a apărut iPhone 3Gs, în urmă cu șapte ani.

Noile iPhone-uri urmează să aibă mai mult spațiu de stocare pentru aceste fotografii. În loc de 16 GB ca și punct de plecare pentru versiunea accesibilă de iPhone, noul punct de plecare va fi 32 GB, potrivit unei persoane familiarizată cu planurile Apple cu privire la iPhone. Hallelujah! Am spus demult că păstrarea iPhone 16 GB a fost o stratagemă a Apple de a-i determina pe oameni să cumpere modelul de 64 GB – pentru 100 $ în plus.

Creșterea spațiului de stocare minim de la 16 GB la 32 GB pentru versiunea de bază de iPhone 7 și iPhone 7 Plus a fost anunțată în trecut de numeroase publicații asiatice care citau sursele din interiorul fabricilor partenere ale Apple. The Wall Street Journal este însă mult mai credibilă decât toate aceste publicații, iar acum putem fi convinși că iPhone de 16 GB va deveni istorie din toamnă.

O altă schimbare pe partea capacității de stocare a iPhone ar fi introducerea în premieră a unei versiuni de 256 GB. Aceasta ar urma să fie noua versiune de top măcar a iPhone 7 Plus (nu știm dacă ea va ajunge și pe modelul mai mic, de 4,7 inchi, de iPhone 7), în timp ce versiunea de 128 GB o va înlocui pe cea de 64 GB. În prezent, iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt comercializate în versiuni de 16 GB, 64 GB și 128 GB. Nu se știe însă dacă creșterea capacităților de stocare se va traduce implicit prin scumpirea tuturor versiunilor de iPhone (exact la fel cum s-a întâmplat și cu iPad de 9,7 inchi în primăvară, când a fost introdus modelul iPad Pro ce are exact aceleași capacități de stocare ce se zvonește că vor fi introduse și în iPhone 7).

Până acum cei de la The Wall Street Journal au mai confirmat că iPhone 7 va avea un profil mai subțire, dar similar totuși cu cel al iPhone 6s, au afirmat că nu va avea un jack pentru căști și că, din acest motiv, ar putea fi mai rezistent la contactul cu apa.

Alte zvonuri apărute până acum ne indică faptul că iPhone 7 va avea un procesor Apple A10 mai rapid, antene repoziționate, LTE și Wi-Fi mai rapide, camere îmbunătățite (7 Plus urmează să aibă două obiective la camera iSight) și poate chiar 3GB de RAM.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.