La o zi după ce un analist de anunța că versiunea de bază a iPhone 7 va avea 32 GB de stocare, firma de cercetare TrendForce ne informează că Apple pregătește și alte schimbări în privința capacității de stocare a tuturor versiunilor de iPhone 7.

Potrivit lor, nu doar că gigantul american va renunța la versiunea de 16 GB de iPhone, înlocuind-o cu una de 32 GB, dar va înlocui și versiunea cu 64 GB de stocare cu una de 128 GB. Astfel, în gama de iPhone va apărea și o versiune cu uriașa capacitate de stocare de 256 GB. Or, dacă iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile în versiuni de 16 GB, 64 GB și 128 GB, odată cu viitoarea generație de iPhone, versiunile disponibile vor avea 32 GB, 128 GB și 256 GB. Totuși, TrendForce nu spune cu subiect și predicat că ambele modele de iPhone 7 – atât cel de 4,7 inchi, cât și cel de 5,5 inchi – vor veni cu 256 GB de stocare sau dacă această capacitate mai mare de stocare va fi disponibilă numai pe modelul mai mare și mai scump.

Apple va efectua probabil modificări la nivelul opțiunilor de stocare ale iPhone 7. Versiunea de 64 GB, care a fost cea mai populară opțiune în generațiile precedente, ar urma să fie retrasă și înlocuită de versiunea de 128 GB, cu toate că această decizie nu a fost finalizată încă. Pe de altă parte, Apple va crește cu certitudine capacitatea maximă de stocare la 256 GB, așa încât iPhone 7 să aivă cea mai mare densitate de NAND Flash din toate seriile.

La începutul acestui an site-ul web chinezesc MyDrivers – care a prezis corect că iPhone SE va avea o baterie de 1.624 mAh și 2 GB de RAM – a fost primul care a anunțat că iPhone 7 Plus va veni într-o versiune cu 256 GB de stocare și o baterie de 3.100 mAh, mai mare chiar și decât cea a iPhone 6 Plus. Acea informație a mai fost confirmată și de alte surse.

În rest, cei de la TrendForce vorbesc despre alte caracteristici ale iPhone 7 despre care se știe deja. Printre acestea se numără camera cu două obiective și 3GB de RAM LPDDR4, care vor fi exclusive modelului mai mare, în condițiile în care modelul de iPhone 7 cu diagonala ecranului de 4,7 inchi va avea în continuare 2 GB de RAM și un singur obiectiv pentru cameră.

Zvonurile de până acum ne indică faptul că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor avea același design ca și actualele iPhone 6 și iPhone 6s, în condițiile în care schimbarea radicală este așteptată de toată lumea să sosească odată cu iPhone 8, în 2017.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.