Apple invită jurnaliștii la conferința de pe 13 iunie când va prezenta iOS 10 și OS X 10.12

0
641

Compania Apple a început miercuri seară să îi invite pe jurnaliștii din întreaga lume la conferința de deschidere a WWDC, care a fost programat să aibă loc între 13-17 iunie. Păstrând tradiția, evenimentul principal de la Worldwide Developers Conference 2016 va începe luni, pe 13 iunie, la ora 20:00 (ora României) sau ora locală 10:00.

Spre deosebire de evenimentele media din anii anteriori, acesta va avea loc la Auditoriul Bill Graham din San Francisco; într-o sală cu un număr de locuri mult mai mare decât Moscone West.

În cadrul conferinței la care sunt invitați jurnaliștii, compania Apple urmează să prezinte noile versiuni majore ale sistemelor de operare iOS, OS X, watchOS și tvOS. De asemenea, gigantul american ar putea să anunțe noi produse, actualizări pentru MacBook Pro, stațiile de bază AirPort și monitorul Thunderbolt fiind așteptate.

Vedetele evenimentului vor fi, cel mai probabil, iOS 10 și OS X 10.12. Se zvonește că iOS 10 va introduce, printre multe altele, o aplicație Muzică redesenată, un nou SDK Siri pentru dezvoltatori și îmbunătățiri pentru Apple Pay. În ceea ce privește OS X, noua versiune urmează să includă Siri și o modalitate nouă de deblocare a computerelor folosind Touch ID de pe iPhone. Comparativ cu anii anteriori, însă, informațiile pe care le avem până în prezent despre noutățile din iOS 10 și OS X 10.12 sunt foarte puține și destul de neclare.

Conferința de pe 13 iunie urmează să fie transmisă live de către Apple pe web și Apple TV, la fel cum s-a întâmplat și în anii anteriori. Momentan, compania Apple nu a anunțat acest lucru și deci nu se știe care vor fi dispozitivele de pe care ea va putea fi urmărită.

Ca de obicei, pe iTutorial.ro veți avea toate noutățile de la conferință, de îndată ce ele vor fi anunțate de către Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.