Aplicațiile Skype pentru iOS și macOS au fost actualizate – au fost aduse îmbunătățiri importante partajării de fișiere

0
296

Skype a actualizat la începutul acesta de săptămână aplicațiile sale pentru platformele iOS și macOS, introducând o serie de caracteristici noi pe care mulți utilizatori le vor folosi. Fiindcă milioane de oameni folosesc platforma de mesaje și apelare inclusiv pentru a trimite imagini și documente, cei de la Skype au decis să modernizeze puțin caracteristica de partajare a fișierelor.

Astfel, începând cu cele mai recente versiuni ale aplicațiilor pentru iOS și macOS, utilizatorilor le va fi permis să trimită contactelor, la un moment dat, fișiere, fotografii și clipuri video cu mărimea de până la 300 MB, chiar dacă nu au o conexiune la internet. Or, dacă, de exemplu, ești în vacanță și vrei să trimiți prin Skype familiei un video spectaculos filmat de tine, o vei putea face chiar dacă tu sau cei apropriați sunteți offline – el se va trimite în fundal atunci când ai conexiune la Internet, putând fi văzut atunci când destinatarul este online, chiar dacă tu ești din nou departe de Wi-Fi. Iar dacă 300 MB sunt prea puțini, Skype recomandă folosirea serviciului OneDrive.

O altă îmbunătățire adusă sistemului de partajare a fișierelor din Skype le va permite utilizatorilor să descarce de mai multe ori un fișier care a fost partajat cu ei într-o conversație Skype. Astfel, utilizatorii vor putea deschide, de exemplu, un document Word de pe telefon, iar ulterior îl vor putea descărca și de pe computer, pentru a-l edita.

În cele din urmă, trebuie menționat că ultima versiune a aplicației Skype pentru iPhone și iPad aduce mici modificări culorilor interfeței de utilizator, îmbunătățește fiabilitatea apelurilor și reduce numărul de erori fatale survenite în timpul apelurilor.

Actualizarea la cele mai recente versiuni de Skype pentru Mac, iPhone, iPad și alte platforme este necesară dacă vrei să te bucuri de toate aceste caracteristici noi. Pentru a o efectua va trebui, de pe iOS, să accesezi App Store>Actualizări folosind un dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior, sau, de pe Mac, să accesezi meniul Skype>Verifică actualizări din bara de meniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.