Contul meu Orange pentru iPhone a fost actualizată la versiunea 3.7.1

0
417

Orange România a actualizat aplicația ce le permite utilizatorilor să acceseze de pe iPhone toate informațiile care îi interesează în legătură cu numerele lor de telefon. Versiunea 3.7.1 a Contul meu Orange este disponibilă pe App Store și aduce compatibilitate cu 3D Touch și îmbunătățiri în privința cumpărăturilor și nu doar.

Utilizatorii de iPhone care au noua versiune a Contul meu Orange vor primi notificări atunci când sunt în aproprierea unui Orange Shop și vor putea direct din aplicație să obțină un bon de ordine și să acceseze ultimele oferte din magazin. Aflați în Orange Shop, ei vor mai putea să scaneze codul QR de pe eticheta produsului care îi interesează așa încât să afle caracteristicile, disponibilitatea lui în stoc și să îl poată rezerva pentru a-l cumpăra ulterior.

Separat de îmbunătățirile pentru găsirea și interacționarea cu magazinele fizice ale operatorului, versiunea 3.7.1 a Contul meu Orange pentru iOS mai aduce integrare cu caracteristica 3D Touch, pentru accesarea mai ușoară a celor mai des folosite secțiuni ale aplicației direct de pe ecranul principal al iPhone 6s/6s Plus.

Pentru a face actualizarea aplicației Contul meu Orange la versiunea 3.7.1 va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe un dispozitiv iPhone sau iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.