Mac Fan, revista japoneză ce ne prezenta în urmă cu doi ani schițele reale ale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar anul trecut schițele oficiale ale iPad Pro, a publicat în ediția din iunie schițele viitorului iPhone cu ecran de 5,5 inchi, 7 Plus / Pro. Desenele vin ne confirme câteva dintre caracteristicile pe care le va avea noua phabletă Apple, dar și asemănarea izbitoare cu actualul iPhone 6s Plus.

Conform imaginii publicate în revista japoneză, dimensiunile noii generații de iPhone cu afișaj de 5,5 inchi vor fi identice celor pe care le are iPhone 6s Plus. Asta înseamnă că noul smartphone va măsura 158,22 mm în lungime, 77,94 în lățime și 7,3 mm în grosime, rămănând deci puțin mai gros și mai lat decât iPhone 6 Plus.

Dimensiunile prezentate în schiță contrazic toate zvonurile potrivit cărora iPhone 7 Plus va fi mult mai subțire decât iPhone 6s Plus, anumiți analiști sau publicații din Orient susținând chiar și posibilitatea ca noul dispozitiv de 5,5 inchi să fie la fel de subțire precum iPod touch generația a 5-a (6,1 mm). Trebuie însă să admitem două lucruri. În primul rând, aceste schițe confirmă spusele celor de la Mac Otakara, care ne sugerau că iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu vor fi mult mai subțiri. În al doilea rând, este posibil ca dimensiunile să nu fie întru totul exacte, în condițiile în care și schițele iPhone 6 (Plus) și cele ale iPad Pro 12,9 inchi, prezentate tot de Mac Fan, au avut unele erori în privința măsurătorilor.

schite iPhone 7 Plus

Separat de dimensiuni, schițele iPhone 7 Plus confirmă și câteva dintre caracteristicile noi pe care le va aduce noua generație de iPhone cu afișaj de 5,5 inchi. Pentru început, remarcăm camera, care are două obiective și este protuberantă, așa cum ni s-a spus în mod repetat. Trecând mai departe, nu putem lăsa neobservată lipsa jackului pentru căști, dar și prezența unui singur difuzor (zvonurile ce sugerau că noile iPhone vor avea difuzoare stereo fiind deci dezmințite). La final, un Smart Connector sare în evidență în partea de jos a carcasei iPhone, acesta urmând a fi folosit, la fel ca și pe iPad Pro, la conectarea diferitor accesorii, cum ar fi, inclusiv tastaturile.

Aparent, așa cum probabil ați remarcat, dacă ați urmărit zvonurile cu privire la iPhone 7 și iPhone 7 Plus apărute în ultima vreme, iPhone-ul ce apare în desenul acum are design identic cu prototipul complet asamblat pe care îl vedeam lunile trecute. Din păcate, el este la fel de urât și, din punctul meu de vedere, sunt șanse foarte mici ca dispozitivul de 5,5 inchi pe care Apple îl va prezenta în septembrie să arate total sau măcar în mare parte diferit. Așa că dacă aștepți un iPhone complet schimbat, atunci probabil că va trebui să mai stai până la anul, când va fi lansat iPhone 8.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.