Apple a lansat a doua actualizare pentru Previzualizare Tehnologică Safari

0
268

Apple a lansat astăzi o primă actualizare pentru Previzualizare Tehnologie Safari – browserul experimental pe care l-a lansat la finele lunii martie. Cea de-a treia versiune a lui include o listă lungă de îmbunătățiri, actualizări și modificări pentru JavaScript, CSS, API-urile Web, Inspector web, accesibilitate, Randare, media și rețele. În plus, ea vine cu numeroase corecturi de erori.

Având numerele de build 11601.6.17, 11602.1.29, noua versiune a Previzualizare Tehnologie Safari este puțin mai recentă (cu doar două builduri) decât precedenta, care avea numerele 11601.6.15, 11602.1.27. Întreaga listă cu actualizări este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu OS X 10.11.4 sau OS X 10.11.5 beta.

 

Obiectivul Apple cu acest Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.