iPhone 7 urmează să aibă un nou buton principal. Nu este exclusă nici impermeabilitatea noului dispozitiv

0
1223

Lansarea iPhone 7 și a iPhone 7 Plus se aproprie cu pași repezi și în ciuda faptului că în ultima vreme am început să auzim mai multe despre iPhone 8 decât despre aceste două noi modele de iPhone, ele nu au fost date uitării de publicațiile asiatice.

Astăzi, spre exemplu, site-ul web taiwanez DigiTimes scrie, citând surse din cadrul fabricilor partenere Apple, că viitoarea generație de iPhone va fi complet impermeabilă și rezistentă la praf. Mai mult, în articolul publicat de asiatici se vorbește despre testarea de către Apple a unui nou buton principal, sensibil la la atingeri, nefiind deci exclus ca iPhone 7 să aibă buton principal încastrat în ecran.

Referitor la sursa acestor informații, ei bine, DigiTimes a prezentat în trecut și informații greșite, dar și informații veridice cu privire la produsele Apple nelansate. Cu toate acestea, ei nu sunt primii care ne spun că iPhone 7 va fi impermeabil, până acum apărând cel puțin alte trei zvonuri care ne indicau exact același lucru – în septembrie anul trecut, de exemplu, în China apăruse o informație conform căreia iPhone 7 va avea un cadru întărit și impermeabil. Iar impermeabilitatea iPhone 7 nu este ceva ce ar trebui să șocheze pe nimeni, în condițiile în care chiar și iPhone 6s este surprinzător de rezistent la contactul cu apa (funcționând, în unele teste, și după ce a stat peste 30 de minute în apă).

În privința butonului principal însă, nu există foarte multe zvonuri care să ne facă să credem cu o oarecare certitudine că acesta va suferi schimbări majore pe generația de iPhone lansată în 2016. În urmă cu aproximativ un an însă se zvonea că Apple intenționează să dezvolte o nouă tehnologie pentru ecran cu „senzori de identificare a amprentelor integrați”, care i-ar fi putut permite să renunțe la emblematicul buton de pe orice iPhone.

În rest, eforturile Apple de a modifica butonul principal al iPhone s-au văzut în mod repetat în brevetele de invenție depuse spre înregistrare de angajații companiei americane. Luna trecută, spre exemplu, gigantului american i-a fost acortat un brevet pentru un buton principal din metal lichid care se deformează ușor atunci când este apăsat, dar își revine la forma inițială, atunci când utilizatorul ridică degetul de pe el.

Așadar, nu putem ști sigur dacă iPhone 7 va veni cu o schimbare într-atât de importantă pentru emblematicul buton principal sau dacă ea va fi amânată până la anul, când urmează să fie anunțat iPhone 8. Despre această generație de iPhone ce urmează să fie prezentată cu un an mai devreme se zvonește că va aduce schimbări extrem de importante pentru telefonul inteligent disponibil din 2007.

În cazul iPhone 7 și iPhone 7 Plus, deocamdată știm că cel puțin unul dintre ele va veni cu o cameră cu două obiective, un Smart Connector, antene cu design ușor modificat, difuzoare stereo și, probabil, baterii cu capacitate mai mare comparativ cu iPhone 6s (Plus). De asemenea, ele urmează să fie primele modele de iPhone ce vor fi lansate fără un jack pentru căști.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.