iPhone 7 cu buton sensibil la atingere apare într-o prima posibile imagine

0
1029

O fotografie apărută astăzi online ne arată un posibil dispozitiv / prototip iPhone 7 cu buton principal neted pe panoul frontal.

Schimbarea este cât se poate de surprinzătoare, în condițiile în care încă de la lansarea primului model de iPhone, toate dispozitivele cu iOS au în față un buton fizic pe care utilizatorii îl pot apăsa pentru a reveni la ecranul principal dar și pentru alte funcționalități, cum ar fi Siri, comutatorul de sarcini, etc. Totuși, dacă pozele încărcate de Mobipicker se vor dovedi a fi reale, atunci viitoarea generație de iPhone va schimba un element cu care toată lumea este obișnuită.iphone 7 detaliu buton tactil

Așa cum se poate vedea în imaginea de mai sus, aparatului pare să nu aibă un inel argintiu din metal în jurul butonului principal, așa cum au toate celelalte modele de iPhone, începând cu 5s (datorită Touch ID).

Potrivit sursei citate de site-ul web, butonul este la același nivel cu restul panoului frontal al telefonului și nu se poate acționa ca un buton tradițional pe care poți face clic. În schimb, această sursă susține că butonul este unul tactil, făcând posibilă interacționarea cu iOS și funcționalități precum Siri numai prin atingeri și apăsări mai îndelungată.

Separat de butonul principal, putem observa că iPhone-ul din fotografie are o ramă puțin mai ingustă, iar camera frontală și senzorul de proximitate sunt repoziționate comparativ cu iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Implementarea unui buton principal tactil în viitoarea generație de iPhone nu ar fi cu totul surprizătoare, în condițiile în care și în trecut au mai apărut zvonuri care indicau același lucruri. Mai mult luna martie companiei Apple i-a fost înregistrat un brevet de invenție pentru un buton principal din metal lichid (un aliaj pentru care are drepturi exclusive) sensibil la presiune, care se deformează ușor atunci când este apăsat, dar revine la forma inițială atunci când utilizatorul ridică degetul.

În concluzie, chiar dacă nu este tocmai exclus ca această imagine să fie una reală, vă recomandăm să o priviți cu scepticism, mai ales că zona superioară a ecranului arată ca și cum ar fi a unui dispozitiv chinezesc / cu Android. Într-adevăr, se poate ca acesta să fie numai un prototip, iar versiunea finală de iPhone 7 sau chiar iPhone 8 să aducă schimbări majore la una dintre cele mai emblematice caracteristici ale iPhone.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.