Programul Apple Înapoi la școală 2016 este disponibil și în Europa

0
684

Apple a extins disponibilitatea promoției „Înapoi la școală” în țarile din Europa, oferind gratis o pereche de căști fără fir Beats Solo2 sau PowerBeats2 la produsele eligibile.

Programul sosește în Europa la numai câteva zile după ce Apple anunța lansarea lui în Statele Unite ale Americii și Canada. El va fi disponibil în mai multe țări, printre care se numără Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Italia, Olanda, Suedia, Danemarca și nu numai (din păcate, la magazinele din România nu este disponibil). Condițiile și oferta „Înapoi la școală” din Europa vor fi foarte similare cu cele din America de Nord.

Astfel, elevii, părinții lor, profesorii și alte persoane eligibile vor obține gratis o pereche de căști Beats Solo2 Wireless la achiziționarea unui Mac eligibil prin programul educațional. Modelele de Mac care fac obiectul acestei promoții sunt iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro și Mac Pro. Ca de obicei, Mac mini și Mac-urile recondiționate nu fac obiectul promoției.

De asemenea, persoanele eligibile care vor achiziționa un iPhone 6/6s (Plus) sau un iPad Pro de 9,7 sau 12,9 inchi vor obține gratis o pereche de căști wireless PowerBeats2 sau vor putea plăti 100 € în plus pentru a primi o pereche de căști Beats Solo2 Wireless.

Apple va plăti, așadar, cei 299,95 € valorează o pereche de căști Beats Solo2 Wireless în magazinele proprii, iar persoanele care vor achiziționa un produs prin programul educațional vor putea alege oricare dintre culorile negru, albastru, roșu, alb, auriu, roz auriu, argintiu, gri stelar, albastru activ, roșu activ sau galben activ. În cazul iPhone și iPad, compania va plăti cei 199,95 € cât costă în magazinele sale căștile Powerbeats2 Wireless, clienții putând alege oricare dintre culorile: negru, negru sport, roșu, alb sport, roșu activ, albastru activ sau galben activ.

Întreaga listă cu termeni și condiții de eligibilitate ai acestui program este disponibilă pe site-urile web ale Apple din fiecare țară unde se desfășoară această promoție.

În Europa, programul „Înapoi la școală” se desfășoară în perioada 15 iunie 2016-5 septembrie 2016 la magazinele companiei din Franța, Germania, Italia, Olanda, Suedia, Danemarca, etc. De asemenea, promoția este valabilă și online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.