Cu toate că școala nu s-a încheiat încă, compania Apple a lansat joi ediția 2016 a programului anual „Înapoi la școală” în Statele Unite ale Americii și Canada, oferind o pereche gratis de căști Beats la achiziția anumitor modele de Mac, iPhone și iPad. Momentan, acest program nu este disponibil în Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Italia, Danemarca și celelalte țări europene în care era disponibil în trecut. Evident, în România nu este și nici nu va fi disponibil până în momentul în care vor exista magazine Apple.

Elevii, părinții lor, profesorii și alte persoane eligibile vor obține gratis o pereche de căști Beats Solo2 Wireless la achiziționarea unui Mac eligibil prin programul educațional. Modelele de Mac care fac obiectul acestei promoții sunt iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro și Mac Pro. Ca de obicei, Mac mini și Mac-urile recondiționate nu fac obiectul promoției.

De asemenea, persoanele eligibile care vor achiziționa un iPhone 6/6s (Plus) sau un iPad Pro de 9,7 sau 12,9 inchi vor obține gratis o pereche de căști wireless PowerBeats2 sau vor putea plăti 100$ în plus pentru a primi o pereche de căști Beats Solo2 Wireless.

Apple va plăti, așadar, cei 299,95$ cât valorează o pereche de căști Beats Solo2 Wireless în magazinele proprii, iar persoanele care vor achiziționa un produs prin programul educațional vor putea alege oricare dintre culorile negru, albastru, roșu, alb, auriu, roz auriu, argintiu, gri stelar, albastru activ, roșu activ sau galben activ. În cazul iPhone și iPad, compania va plăti cei 199,95$, cât costă în magazinele sale căștile Powerbeats2 Wireless, clienții putând alege oricare dintre culorile: negru, negru sport, roșu, alb sport, roșu activ, albastru activ sau galben activ.

Pentru a vedea criteriile de eligibilitate, va trebui să citești termenii și condițiile programului (PDF).

Promoția Apple „Înapoi la școală” se desfășoară în perioada 2 iunie 2016-5 septembrie 2016 la magazinele Apple și magazinele de campus din SUA, Puertorico și Canada. De asemenea, promoția este valabilă și online și la numărul de telefon al companiei americane, rămânând de văzut cât de mult va trece până când ea va ajunge și în Europa.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.