Facebook Messenger 73.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store. Introduce 1.500 de caractere emoji noi

0
732

Facebook a anunțat că adaugă 1.500 de caractere emoji noi în aplicația Messenger pentru iOS (și nu numai), pentru a mulțumi utilizatorii care își doreau mai multă diversitate.

Aceste emoji sosesc în aplicația de chat a Facebook la aproximativ un an după ce Apple a făcut o mutare similară, integrând caracterele diversificate în iOS și OS X. Totuși, Facebook susține că Messenger este prima platformă care afișează femei polițiste, alergătoare, pedestre, și înotătoare, promițând că vor afișa mai multe femei ce desfășoară activități pe viitor.

Odată cu noile caractere, Facebook anunță că va modifica modul în care sunt afișate emoji în aplicația Messenger. Acest lucru a fost sesizat de ceva vreme de către unii utilizatori, care au observat că toate caracterele emoji trimise sau primite în Facebook Messenger au un aspect diferit de cel implicit, de pe terminalele lor, însă de acum toată lumea vor vedea caracterele concepute de Facebook și nu pe cele implicite din iOS, de exemplu. Facebook spune că prin această decizie se asigură că nimeni nu va mai vedea cutii negre sau emoji cu aspect ciudat pe care să nu le înțeleagă sau care să difere de ceea ce a dorit să le exprime interlocutorul.

În plus, Facebook Messenger primește un selector de caractere emoji, care va fi afișat, pe iPhone și iPad, în partea stângă a câmpului de compunere – în locul unde apărea până acum simbolul „Aa”.

Pentru a te bucura de noile caractere va trebui să actualizezi aplicația Facebook Messenger la versiunea 73.0 și să aștepți ca modificările să fie propagate și la contul tău. În principiu, unii utilizatori ar trebui să aibe încă de pe acum acces la noile caractere, în timp ce alții vor mai aștepta câteva săptămâni pentru a vedea cele peste 1.500 de emoji adăugate de Facebook în Messenger.

Pentru a face actualizarea la versiunea 73.0 a aplicației Facebook Messenger pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări, de pe un dispozitiv cu iOS 7.0 sau ulterior instalat.

  • Facebook Messenger pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.