La aproximativ trei luni după ce apăreau pe Internet primele tocuri create pe baza schițelor oficiale ale iPhone 7, câțiva producători de accesorii pentru dispozitivele iOS au început să scoată pe piață tocuri pentru iPhone 7 Plus, acestea continuând discuția în privința introducerii unui Smart Connector în viitorul terminal.

Primul producător de tocuri pentru smartphone care a venit cu o soluție de protejare a iPhone 7 Plus este Sunnyc, a cărui toc (foto sus) are un preț de 9,99 $ și include un carton cu un prototip de iPhone 7 Plus ce are nu doar o cameră cu două obiective, ci și un Smart Connector, așa cum se poate vedea în partea de jos. În privința acestui conector, informațiile sunt contradictorii, existând însă destule voci care susțin încă de la începutul anului că el va fi prezent și pe versiunea finală de iPhone 7 Plus, chiar dacă anumite persoane le contrazic, spunând că Apple și-a schimbat planurile.

Dar în ciuda faptului că tocul celor de la Sunnyc are un decupaj special pentru un posibil Smart Connector, o versiune comercializată de un alt comerciant pe site-ul Alibaba nu are așa ceva. După cum putem observa în imaginea de mai jos, tocurile iPhone 7 Plus de pe Alibaba nu au niciun decupaj în zona inferioară, dar au acel decupaj lărgit pe orizontală, pentru a face loc, cel mai probabil, camerei cu două obiective.carcasa iphone 7 plus

Ori, în momentul de față ne este foarte dificil să spunem care dintre producători are schițele mai bune sau mai actuale și deci dacă iPhone 7 Plus va avea sau nu în cele din urmă un Smart Connector. De asemenea, este dificil să spunem la ce va folosi un Smart Connector pe iPhone, în condițiile în care el și-a făcut apariția pe iPad, unde este folosit pentru conectarea tastaturilor și nu numai. Unii speculează că acest Smart Connector ar permite crearea unor carcase cu alimentare care să nu obtureze portul Lightning, în timp ce alții susțin că el ar putea fi folosit și la crearea unor noi tipuri de dockuri și chiar soluții de alimentare wireless pentru iPhone.lipsa difuzor 2 iPhone7Plus toc

Un alt aspect important pe care trebuie să îl punctăm la tocul celor de la Sunnyc este legat de spațiul pentru difuzor. Aparent, acesta oferă loc pentru un singur difuzor și nu două, așa cum se mai zvonea, așa că există posibilitatea destul de mare ca iPhone 7 Plus să sosească, cu un singur difuzor, la fel ca și toți predecesorii săi. Unele zvonuri apărute pe Internet au indicat faptul că viitoarea generație de iPhone va avea două difuzoare, dată fiind eliminarea jackului pentru căști (care, de altfel, este confirmată de același toc al producătorului).

Separat de tocurile pentru iPhone 7 Plus, cei de la Sunnyc au publicat și două tocuri diferite pentru iPhone 7 – modelul cu afișaj de 4,7 inchi. Descrise ca fiind „tocuri de silicon protectoare”, cele două accesorii oferă protecție ridicată nu doar pentru carcasa viitorului terminal, ci și pentru ecran. Prețul la care sunt comercializate ele este de 8,99 $, în cazul primeia care are un simplu decupaj pentru sigla Apple, respectiv 11,99 $, în cazul celei de-a doua, care are un design ceva mai complex. Totuși, niciunul dintre aceste tocuri nu are decupaj pentru un Smart Connector, un lucru la care ne așteptam ținând cont de faptul că până acum nu ne-a spus nimeni că și modelul mai mic de iPhone din 2016 va primi un astfel de conector.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.