Documente Google pentru iPad și iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
293

Alături de aplicația Google, compania care face parte din concernul Alphabet a mai actualizat și aplicația Documente pentru iPhone, iPad și iPod touch, introducând o versiune îmbunătățită, care le oferă utilizatorilor câteva caracteristici noi.

Cea mai recentă versiune de Documente Google pentru iOS le permite utilizatorilor să navigheze rapid prin interiorul documentului la care lucrează cu ajutorul caracteristicii Evidențiere Document, introduce un contor de cuvinte în modul de compatibilitate Office și oferă noi stiluri de liste. În plus, versiunea 1.2016.20204 de Documente Google aduce corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Separat, Google și-a actualizat și celelalte două aplicații din suita de productivitate – Prezentări și Foi de calcul – cele mai recente versiuni ale acestora venind numai cu o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Actualizarea la noile versiuni ale aplicațiilor de productivitate Google poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări de pe toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care rulează iOS 8.0 sau ulterior.

  • Documente Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Foi de calcul Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Prezentări Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.