Noi filmări aeriene ne arată evoluția construcției Apple Campus 2 până în luna iunie 2016

1
435

Până la finele acestui an, compania Apple urmează să inaugureze contrucția celui de-al doilea campus al său, ceea ce înseamnă că nici șase luni nu ne mai despart de marele și mult-așteptatul moment. Iar cum termenul limită de finalizare a lucrărilor se aproprie cu pași repezi, constructorii muncesc din greu să finalizeze nu numai clădirea uriașă în formă de navetă spațială, ci și celelalte clădiri de pe campus, așa cum reiese din cele mai recente videoclipuri filmate folosind drone și încărcate pe YouTube.

Ducan Sinfield ne arată în filmarea sa că în decursul ultimei luni, constructorii au montat și mai multe ferestre de sticlă curbată pe uriașa clădire în formă inelară, primele fiind montate în urmă cu câteva luni – procesul de montare este unul extrem de dificil, ținând cont de mărimea panourilor de sticlă și de forma lor atipică. În plus, se mai observă montarea mai multor jaluzele și panouri solare pe aceeași clădire, fapt ce ne confirmă faptul că ea ar putea fi inaugurată la termen.

Din același video mai reiese că atât auditoriul, cât și cele două parcări supraetajate sunt aproape de a fi finalizate, la fel și procesul de instalare a panourilor solare pe acoperișul parcărilor. Același lucru poate fi spus și despre parcările subterane. În schimb, la centrul de fitness și clădirile de cercetare și dezvoltare se lucrează din greu, în timp ce cele două grămezi uriașe de pământ (care urmează a fi folosit pentru plantarea arborilor și însămânțarea gazonului) sunt neatinse.

Cel de-al doilea video a fost încărcat pe YouTube de către Matthew Roberts, care ne oferă o imagine mai apropriată a lucrărilor efectuate pe acoperișul clădirii principale cu formă inelară din campus, precum și o privire de ansamblu a parcărilor și auditoriului. De asemenea, el ne arată îndeaproape noile clădiri ce sunt construite pe Bd. Tantau, care urmează a fi folosite pentru cercetare și dezvoltare.

Luna trecută compania Apple a decis să dea jos gardul verde care înconjura întregul campus și să îl înlocuiască, cu unul cu zale, mai scurt. De atunci, porțile de acces la noul campus sunt mai mereu deschise, permițând astfel accesul oricui pe șantier.

Noul campus Apple urmează să fie inaugurat până la finele acestui an, compania urmând să își desfășoare activitatea aici începând de anul viitor.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.