Apple a lansat o versiune actualizată de iOS 9.3.2 pentru iPad Pro de 9,7 inchi

1
824

Compania Apple a lansat joi seară o versiune nouă de iOS 9.3.2 pe care o adresează numai utilizatorilor de iPad Pro (modelul cu afișaj de 9,7 inchi). Aceasta rezolvă eroarea din cauza căreia anumite dispozitive erau blocate în timpul procesului de instalare a buildului inițial de iOS 9.3.2, devenind astfel imposibil de a mai fi utilizate.

Noua versiune de iOS 9.3.2 are buildul cu numărul 13F72 și poate fi descărcată wireless din Configurări>General>Actualizare software de pe orice tabletă iPad Pro de 9,7 inchi ce nu a fost actualizată încă la iOS 9.3.2.

Versiunea publică de iOS 9.3.2 a fost lansată inițial la jumătatea lunii trecute, dar la scurt timp după ce ea fost anunțată, mai mulți utilizatori au început să se plângă de faptul că tabletele lor iPad Pro de 9,7 inchi au rămas blocate la eroarea 56 în timpul procesului de instalare. Acest lucru a determinat-o pe compania Apple să retragă respectiva versiune de iOS 9.3.2 de pe toate tabletele iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi, aparatele rămase neactualizate listând până astăzi iOS 9.3.1 ca fiind cea mai recentă versiune de iOS disponibilă.

Din păcate pentru utilizatorii afectați nu s-a găsit până în momentul de față o soluție de rezolvare a erorii, Apple înlocuind unitățile blocate cu eroarea 56 (acum tabletele blocate vor putea fi restaurate la iOS 9.3.2, în urma unui proces ce ar trebui să le facă să funcționeze).

Lansarea noului build de iOS 9.3.2 ne indică faptul că eroarea a fost adresată, iar cei care au în continuare iOS 9.3.1 pe tabletele lor iPad Pro nu ar trebui să își mai facă griji în privința acestei actualizări, efectuarea ei fiind deci indicată. Această lansare ne sugerează, de asemenea, că viitoarea versiune beta de iOS 9.3.3 le va fi adresată și utilizatorilor de iPad Pro – prima nefiind disponibilă pentru ei, întrucât Apple nu găsise, probabil, până la momentul lansării ei o soluție de rezolvare.

Noul build de iOS 9.3.2 nu poate fi descărcat pe niciun alt dispozitiv iPad ori iPhone sau iPod touch.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.