iOS 9.3.2 blochează unele dispozitive iPad Pro de 9,7 inchi cu eroarea 56 (Actualizare: Iată răspunsul Apple)

0
1239
Sursă imagine: Twitter

Lansat aseară de către Apple pentru iPhone, iPad și iPod touch, iOS 9.3.2 le pune deja probleme unor utilizatori, care s-au trezit cu dispozitivele blocate după efectuarea acestei actualizări. Se pare că cea mai recentă versiune de iOS cauzează probleme pe iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi, o parte dintre utilizatorii care au descărcat-o și instalat-o plângându-se pe Twitter și diferite forumuri că tabletele lor au rămas blocate, scrie MacRumors. 

Mai exact, utilizatorii susțin că problemele au apărut în timpul procesului de instalare al iOS 9.3.2, iPad-urile lor solicitând conectarea tabletelor la iTunes, unde afișează codul de eroare 56. Potrivit Apple, acest cod de eroare apare atunci când există o problemă hardware. Compania recomandă utilizatorilor care întâmpină această problemă să instaleze cea mai recentă versiune de iTunes, să verifice dacă există probleme cu software-ul de securitate terț și să încerce de două ori să restaureze terminalele. Din păcate, utilizatorii afectați au încercat să restaureze dispozitivele, dar ele tot blocate au rămas:

Al meu este blocat. Spune că trebuie conectat la iTunes, nu se restaurează sau actualizează, doar o mare buclă. Fantastic :/

Interesant este că nu toți utilizatorii de iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi au raportat până acum existența acestei erori, însă numărul celor afectați este unul suficient de mare încât să nu putem considera problema ca fiind una izolată. Momentan Apple nu a comentat nimic în legătură cu această problemă și nu a fost găsită vreo rezolvare. Totuși, utilizatorilor care se confruntă cu ea le este recomandat să contacteze asistența Apple.

Dacă va constata că această problemă nu poate fi rezolvată altfel, Apple va fi nevoită să lanseze o actualizare nouă de iOS 9.3.2, pentru iPad Pro de 9,7 inchi. Până când se va clarifica situația, utilizatorilor celei mai recente versiuni de iPad le este recomandat să evite noul iOS 9.3.2.

Actualizare 18 mai, ora 09:30: Apple i-a oferit lui Rene Ritchie de la iMore un răspuns oficial cu privire la această problemă, spunând că „examinează numărul mic de rapoarte” referitoare la eroarea ce afectează iPad Pro de 9,7 inchi.

Examinăm numărul mic de rapoarte potrivit cărora dispozitive iPad primesc o eroare la actualizarea software-ului. Cei care nu reușesc să își restaureze dispozitivul prin iTunes vor trebui să contacteze asistența Apple.

Din păcate, compania americană nu a oferit mai multe detalii cu privire la cauză sau la soluții de rezolvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.