Apple a retras actualizarea iOS 9.3.2 pentru iPad Pro de 9,7 inchi

0
929

După ce tot mai multă lume s-a plâns de faptul că tabletele iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi au rămas blocate și sunt imposibil de utilizat după actualizarea la iOS 9.3.2, compania Apple a luat decizia de a retrage această actualizare pe care a lansat-o la începutul săptămânii în curs. Astfel, acei utilizatori care nu au instalat încă iOS 9.3.2 pe tabletele proprii nu mai văd actualizarea, iOS 9.3.1 fiindu-le listată de către dispozitive ca fiind cea mai recentă versiune de iOS disponibilă.

În cazul în care nu știați deja, la scurtă vreme după ce iOS 9.3.2 a fost lansat de către compania Apple, pe Twitter și diferite forumuri au început să apară utilizatori care se plângeau de faptul că actualizarea le-a blocat dispozitivele iPad Pro cu afișaj Retina de 9,7 inchi la ecranul „Conectați la iTunes”. Conectându-și tabletele la computer, aplicația iTunes le afișa utilizatorilor mesajul de eroare 56, care înseamnă că există o problemă hardware, conform companiei Apple. Din păcate pentru utilizatorii afectați, restaurarea tabletelor este imposibilă, iar o altă rezolvare nu este cunoscută momentan.

Interesant este că nu toate dispozitivele iPad Pro sunt afectate de această eroare, unii posesori ai tabletei care succede iPad Air 2 efectuând actualizarea la cea mai recentă versiune de iOS fără nici cea mai mică problemă.

Zilele trecute un purtător de cuvânt al companiei Apple a spus că un număr exterm de mic de utilizatori de iPad Pro 9,7 inchi întâmpină probleme cu actualizarea la iOS 9.3.2 și că se caută o soluție. Până atunci, el îi sfătuia pe cei afectați să contacteze asistența Apple (a cărei decizie, aparent, a fost de a înlocui dispozitivele cu unele noi).

Ținând cont de retragerea iOS 9.3.2 pentru dispozitivele iPad Pro de 9,7 inchi, este foarte probabil ca în zilele următoare Apple să lanseze un build mai nou al acestei actualizări, care să adreseze problema. Dar până atunci este foarte bine că s-a retras actualizarea, întrucât ea nu va mai afecta și alți utilizatori.

Actualizarea la iOS 9.3.2 este în continuare disponibilă pe toate celelalte modele de iPad (inclusiv iPad Pro de 12,9 inchi), precum și pe iPhone și iPod touch.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.