Google 15.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
236

Compania Google și-a actualizat aplicația de căutare cu serviciul Now integrat de pe App Store, pentru a le oferi utilizatorilor o serie de îmbunătățiri despre care spune că îi vor ajuta pe utilizatorii care o folosesc să petreacă anul acesta, în total, cu 6,5 milioane de ore mai puțin navigând pe Internet decât înainte

De fiecare datî când vei deschide aplicația sau vei efectua o căutare, totul se va încărca doar un pic mai rapid.

Vicepreședintele Google care a făcut declarația de mai sus într-o postare pe blog a mai adăugat că nu doar că aplicația companiei se va simți mai rapidă, dar articolele web care apar în rezultatele căutărilor ar trebui să se încarce aproape instantaneu, datorită unei rate de adopție mari a proiectului Pagini Mobile Accelerate. Introdus în luna februarie a acestui an, acest proiect are ca și scop ajutarea încărcării de patru ori mai rapid a paginilor web compatibile și folosirea cu de până la 10 ori mai puține date decât în cazul celor neoptimizate. Toate paginile web accelerate sunt marcate special cu un fulger în rezultatele căutării Google.

Alături de paginile web accelerate și îmbunătățirile în privința vitezei aplicației, Google menționează că versiunea 15.1 a aplicației lor le va permite utilizatorilor de iPhone și iPad să urmărească rezumate video sportive în cardurile Now, fără a mai fi nevoiți să aștepte accesarea paginii web unde au fost ele încărcate.

Pentru a face actualizarea la noua versiune de Google pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe un dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.