iOS 14.7.1 și iPadOS 14.7.1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 14.7.1 și iPadOS 14.7.1 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 14 și iPadOS 14.

Noile actualizări sosesc la o săptămână distanță de iOS 14.7 / iPadOS 14.7 și nu a fost testată în prealabil cu programatorii și membrii Apple Software Beta Program de către Apple.

iOS 14.7.1 și iPadOS 14.7.1 Noutăți

Potrivit companiei Apple, actualizările iOS 14.7.1 și iPadOS 14.7.1 adresează o problemă de securitate gravă la IOMobileFrameBuffer. Mai multe detalii despre conținutul de securitate al acestei actualizări sunt disponibile aici.

În plus, iOS 14.7.1 mai corectează o problemă din cauza căreia modelele de iPhone cu Touch ID (iPhone 6s, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8 și iPhone SE 2) nu puteau fi deblocate cu ajutorul Apple Watch. Această problemă a apărut odată cu iOS 14.7, iar Apple a promis că o va adresa într-o viitoare actualizare de software.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 14.7.1 și iPadOS 14.7.1 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 14 / iPadOS 14, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 14.7.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 14.7.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 14.7.1 / iPadOS 14.7.1 succed iOS / iPadOS 14.7, care reprezintă cele mai recente actualizări „majore” aduse iOS / iPadOS 14, aducând o serie de caracteristici și îmbunătățiri pe dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile din iOS / iPadOS 14.7 sunt prezentate aici.

În prezent, Apple testează împreună cu programatorii și membrii Apple Software Beta, printre altele, și iOS 15 și iPadOS 15.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
363CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă
Reclamă

Cele mai recente articole

tvOS 15.3 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 15.3 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

watchOS 8.4 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 8.4 beta 2 a fost lansat pentru programatori. Noua versiune de prelansare a watchOS sosește pe Apple Watch-urile dezvoltatorilor la aproximativ trei săptămâni...

iOS 15.3 beta 2 și iPadOS 15.3 beta 2 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

Apple a lansat miercuri seară iOS 15.3 beta 2 și iPadOS 15.3 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.