Apple a lansat Actualizări de Securitate pentru OS X El Capitan, macOS Sierra și Boot Camp

0
378

Apple a lansat marți dimineață noi actualizări de securitate pentru OS X El CapitanmacOS Sierra și o componentă a Boot Camp. Astfel, posesorii de Mac care încă mai folosesc aceste versiuni ale sistemului de operare macOS, precum și utilizatorii care folosesc Boot Camp pentru a rula Windows pe Mac-urile lor vor putea să instaleze acum actualizările de securitate 2018-004, respectiv Wi-Fi Update for Boot Camp 6.4.0.

Potrivit Apple, Actualizare de Securitate OS X El Capitan / macOS Sierra 2018-004 aduce aceleași actualizări de securitate ca și macOS High Sierra 10.13.6. Pe scurt, vorbim despre numeroase vulnerabilități care au fost îndepărtate din cele două versiuni ale sistemelor de operare, făcând astfel utilizarea OS X El Capitan și a macOS Sierra mai sigură.

Mai multe detalii despre întreg conținutul de securitate al actualizărilor de OS X / macOS sunt disponibile aici.

Așadar, în situația în care folosești una dintre cele două versiuni ale sistemului de operare macOS, este indicat să descarci și instalezi numaidecât actualizarea de securitate potrivită versiunii sistemului de operare utilizat.

Actualizările de securitate ar trebui să apară pe App Store > Actualizări pe toate Mac-urile cu OS X El Capitan 10.11 (sau ulterior) / macOS Sierra 10.12.6. De asemenea, ele pot fi descărcate și instalate de aici (pentru OS X El Capitan) sau de aici (pentru macOS Sierra).


Alături de actualizările de securitate adresate macOS Sierra și OS X El Capitan, Apple a mai lansat de dimineață și o actualizare Wi-Fi pentru Boot Camp – utilitarul care le permite utilizatorilor de Mac să instaleze sistemul de operare Windows pe o partiție dedicată.

Conform Apple, versiunea 6.4 a acestei componente Boot Camp îmbunătățește performanțele Wi-Fi și securitatea la folosirea Windows 7, 8 sau 10.

În cazul în care te întrebi cum poți descărca Actualizare Wi-Fi pentru Boot Camp 6.4, ei bine răspunsul este prin intermediul utilitarului Actualizare software de la Apple. Odată lansat, acest utilitar îți va afișa toate actualizările de la Apple disponibile pentru computerul tău, permițându-ți să le instalezi prin clic pe Instalează x articole.


Separat de actualizările de securitate mai sus amintite, Apple a mai lansat marți seară și iOS 11.4.1, watchOS 4.3.2tvOS 11.4.1, actualizare 11.4.1 pentru HomePodmacOS High Sierra 10.13.6 și iTunes 12.8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.