iTunes 12.8 a fost lansat de Apple pentru Mac și Windows. Iată noutățile

0
832

iTunes 12.8 a fost lansat marți dimineață de către Apple. Cea mai recentă versiune a aplicației software este disponibilă atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, cea mai recentă versiune de iTunes este compatibilă cu perechile stereo HomePod și cu AirPlay 2, pentru a putea difuza audio simultan în mai multe camere.

Grație acestor două noutăți, utilizatorii vor putea utiliza meniul AirPlay actualizat pentru a grupa cu ușurință două sau mai multe boxe HomePod / dispozitive Apple TV și / sau alte difuzoare compatibile cu AirPlay 2. Tot de aici, noi vom putea și să ajustăm volumul redării pe fiecare dintre surse, precum și să controlăm ceea ce urmează să fie redat.

Actualizarea la iTunes 12.8 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.10.5 sau ulterior (din App Store > Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor > Caută actualizări). Alternativ, iTunes 12.8 se poate descărca, manual, și de pe site-ul web al Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.8 succede iTunes 12.7.4, o actualizare care a introdus o nouă experiență pentru clipurile muzicale din Apple Music. Mai multe informații despre iTunes 12.7.4 sunt disponibile aici.

Alături de iTunes 12.8, Apple a mai lansat în această seară și versiunea finală iOS 11.4, HomePod software 11.4, tvOS 11.4 și watchOS 4.3.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.