iTunes 12.7.4 a fost lansat vineri dimineață de către Apple. Cea mai recentă versiune a aplicației software este disponibilă atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows, și vine cu o noutate destul importantă.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, iTunes 12.7.4 oferă o nouă experiență pentru clipurile muzicale din Apple Music. Mai precis, fila Explorare din noua versiune a aplicației include acum o secțiune Videoclipuri unde vei putea descoperi clipuri muzicale noi și populare. Mai mult decât atât, din această secțiune vei putea accesa și o serie de liste de redare exclusive clipurilor muzicale pentru a reda videoclipuri consecutiv, neîntrerupte de reclame.

Notă: Pentru a accesa videoclipurile muzicale va trebui să ai un abonament Apple Music activ. Citește mai multe despre cum te poți abona la serviciul de streaming muzical al Apple.

 

Actualizarea la iTunes 12.7.4 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.10.5 sau ulterior (din App Store > Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor > Caută actualizări). Alternativ, iTunes 12.7.4 se poate descărca, manual, și de pe site-ul web al Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.7.4 succede iTunes 12.7.3, o actualizare care a furnizat compatibilitate pentru HomePod prin introducerea unui meniu AirPlay regândit. Mai multe informații despre iTunes 12.7.3 sunt disponibile aici.

Alături de iTunes 12.7.4, Apple a mai lansat de dimineață și versiunea finală a macOS High Sierra 10.13.4.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.