iTunes 12.7.3 a fost lansat de Apple pentru Mac și Windows. Iată noutățile

0
553

iTunes 12.7.3 a fost lansat miercuri dimineață de către Apple. Cea mai recentă versiune a aplicației software este disponibilă atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows, și vine cu o noutate destul importantă.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, iTunes 12.7.3 pentru Mac este proiectat să funcționeze cu HomePod. Mai precis, această versiune de iTunes are un meniu AirPlay regândit, care le va permite utilizatorilor să aleagă cu ușurință orice dispozitiv AirPlay (inclusiv Apple TV sau HomePod) pentru a controla articolele aflate în redare pe el. Acest nou meniu AirPlay din iTunes se aseamănă oarecum cu meniul AirPlay din centrul de control prezent pe dispozitivele iPhone și iPad cu iOS 11.2.5.

În afară de îmbunătățirea pentru meniul AirPlay, Apple nu menționează alte noutăți pentru cea mai recentă versiune de iTunes pentru Mac.

De partea cealaltă, iTunes 12.7.3 nu introduce și pe Windows schimbări pentru meniul AirPlay, însă vine cu „mici îmbunătățiri.”

Actualizarea la iTunes 12.7.3 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.10.5 sau ulterior (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor>Caută actualizări). Alternativ, iTunes 12.7.3 se poate descărca, manual, și de pe site-ul web al Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.7.3 succede iTunes 12.7, o actualizare majoră lansată în luna septembrie care a introdus schimbări majore în program, concentrându-l mai mult asupra muzicii, filmelor, emisiunilor TV, podcasturilor și cărților audio. Totuși, această actualizare a fost una controversată întrucât a eliminat App Store și secțiunile de aplicații și sonerii (ele nu au revenit în iTunes 12.7.3, după cum era de așteptat).

Alături de iTunes 12.7.3, Apple a mai lansat aseară și versiunea finală a macOS High Sierra 10.13.3.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.